Kontorshotell i Västerås

Vi listar de kontorshotell som finns i Västerås. Platser för kontor och arbetsplatser för företag i Västerås.

T9 på Tunbytorp

Många i Västerås känner till fastigheten Tunbytorp 9, då den tidigare har huserat bilföretaget Björkmans Bil som under många år var en av Sveriges största återförsäljare av Saab. Numera är lokalen ombyggd till ett företagscenter. T9 innebär därmed en ny möjlighet för ditt företag att växa med nyrenoverade anpassningsbara lokaler och med hyresgäster som genererar ett starkt flöde av företagskunder.

www.tunbytorp9.se

B2B-Erikslund

B2B-Erikslund är ett kontorshotell på Traversgatan 16 i Västerås. Fastigheten är tänkt för att utveckla ett samarbete och ge synergieffekter mellan de hyresgäster som sitter i fastigheten. Fastigheten kommer dessutom att inrymma faciliteter som moderna kontor, konferensrum och hörsal.

www.b2berikslund.se

Bredband och WiFi till kontorshotell och co-working i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs.

Läs mer om bredband och WiFi

B26 Kontorshotell

Mitt i Västerås city, i de historiska Mimerkvarteren hittar du B26. Ett helt nytt koncept för kontor och arbetsplatser. Med en noga utvald kombination av historia, teknologi och framtid har B26 haft som mål att skapa hemma-känslan på jobbet, där man trivs och kan vara sig själv. Social interaktion är en viktig del av vardagen och kontoren är därför planerade för att noggrannhet och koncentration enkelt ska kunna bytas till umgänge och kreativt skapande.

www.b26.se

Tunby Kontorshotell

Tunby Kontorshotell ligger inte på Tunbytorp (som i folkmun förkortas till Tunby) utan på det mindre kända området vid bellevuestadion som faktiskt heter Tunby. Närmaste grannar är förutom bellevuestadion ett tryckeri, en scoutlokal och en gammal bondgård. Hos Tunby Kontorshotell i Västerås kan du välja mellan att hyra fullt möblerade kontorsrum eller att inreda med egna möbler.

www.tunbykontorshotell.se

Kontorshotellet Livia

FirstOffice Livia ligger på Slottsgatan i centrala Västerås och erbjuder privata kontorsrum, coworking samt även större lokaler för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Kontorshotellet har två terrasser med fantastisk utsikt över Västerås City.

www.firstoffice.se

Stensborgs kontorshotell

FirstOffice Stensborg ligger i den lokal på Sjöhagsvägen många västeråsare fortfarande förknippar med ICA-skolan. Kontorshotellet Stensborg 28 kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt.

www.firstoffice.se

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Frukostmöte om att handla el

Till årets första frukostmöte välkomnar vi därför Patrick Serra som är försäljningschef på Mälarenergi Elhandel som kommer svara på era Läs mer

Ny webbplats till LoArt

Vi på webbyrån har nu lanserat en ny webbplats åt en LoArt. Vi har tillsammans med kunden tagit fram den Läs mer

Årets marknadsförare?

Vi är stolta över att tillsammans med Pingdom och Atrium Ljungberg blivit nominerade till Guldstänk som årets marknadsförare 2010.

Frukostmöte om iPad 2

På frukostmötet den 31 mars kommer vi berätta om och svara på era frågor om iPad 2 samt andra aktuella Läs mer

Frukostmöte om kommunikation

Vi träffar två Västeråsare som på olika sätt jobbar med kommunikation och tillsammans berättar de om hur man kommunicerar på Läs mer

Webbfilmer

Tillsammans med en partner i Västerås erbjuder vi ett paketpris på webbfilmer som kan användas för visning på din hemsida Läs mer