IT-partner i Västerås

En IT-partner är ett alternativ till en egen IT-avdelning på företaget. I Västerås finns det ett antal företag som erbjuder support och drift av IT som tjänst eller som konsulter. Via dem kan du bland annat få hjälp med e-post via Microsoft 365, molndrift via AWS, Microsoft Azure och Google Cloud eller digitala möten via MS Teams, Pexip, Zoom och Google Meet.

PS Support

PS Support erbjuder kompetens inom upphandling, IT-säkerhet, kompetensutveckling och datasupport. De arbetar som ert företags IT-avdelning och målgruppen är små och medelstora företag i Västerås och övriga Mälardalen.

Badhusgatan 5, 722 15 Västerås

Aros IT-Partner

Aros IT-Partner erbjuder drift- och molntjänster för servrar, nätverk och arbetsplatser samt konsulttjänster och förvaltning inom IT.  Är ert företag i behov av t.ex. CIO, IT-chef, IT-rådgivare, systemtekniker eller supporttekniker är de ett tänkbart alternativ.

Järnmalmsgatan 4, 721 32 Västerås

GoProfessional

Hos GoProfessional får du hjälp med alltifrån kvalificerade IT-tjänster till en heltäckande service inom IT med både drift, support, nätverk och miljö.

Klockartorpsgatan 14, 723 44 Västerås

IT-Smart

IT-Smart erbjuder tjänster, utbildning och produkter inom det mesta som rör företagens digitala infrastruktur som till exempel nätverk, VPN, skrivare, server, molntjänster och datorer.

Omformargatan 14, 721 37 Västerås

Acecom

Acecom IT-partner finns på B26 i centrala Västerås och erbjuder tjänster inom digitalisering, IT-Infrastruktur, molntjänster, IT-Säkerhet, MS Office 365 samt annat inom IT-support.

Port-anders gata 9, 722 12 Västerås

Projektiva

Projektiva är en IT-partner i Västerås som hjälper till med att skapa en trygg och säker IT-miljö genom bland annat inköp av hårdvara, stöldskydd, säkerhetskopiering och teknisk support.

Port-anders gata 9, 722 12 Västerås

Bluescreen

Bluescreen erbjuder tjänster inom nätverk, skrivare, server, molntjänster, Microsoft Office 365 och annan IT-drift samt försäljning av datorer, kringutrustning och förbrukningsvaror.

Returvägen 1, 721 37 Västerås

Kompetensområden

  • Molndrift via AWS, Microsoft Azure och Google Cloud.
  • E-post via Microsoft 365 och Google Suite.
  • Digitala möten via MS Teams, Pexip, Zoom och Google Meet.
  • IT-säkerhet via brandväggar, VPN, backup och antivirus.
  • Drift av servrar, arbetsplatser och nätverk
  • Konsulter, utbildning och tekniker inom IT, drift och säkerhet.
  • Inköp av datorer, skärmar, mobiltelefoner och annan hårdvara.
  • Inköp, installation och teknisk support för skrivare.

Ämnen: , , , , , , , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Social hållbarhet

Nära, trygg, personlig är våra ledord vilket gör att social hållbarhet är viktigt för oss. Primärt hjälper vi till i Läs mer

När grundandes västeråsföretagen?

I detta kunskapstest ska du svara på vilket år tio mer eller mindre välkända västeråsföretag grundandes.

SEO – hur gör man egentligen

Många kunder hör av sig till oss och vill ha hjälp med att få deras hemsida att ranka högt vid Läs mer

Affärsnätverk i Västerås

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Västerås. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång Läs mer

Coworking i Västerås

Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Västerås. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Läs mer

Kontorshotell i Västerås

Vi listar de kontorshotell som finns i Västerås. Platser för kontor och arbetsplatser för företag i Västerås.