Idrottsstöd till barn och ungdomar

Välgörenhetsinitiativet Skyhöga favoriter stödjer barn och ungdomar i Västmanland som vill idrotta men som utan ekonomiskt stöd kanske inte har möjlighet att göra det fullt ut. Vi på QuickNet fick förtroendet att skapa webbplatsen med tillhörande system för hantering av ansökningar och bidragsgivare.

Publicerad: 27 aug 2019 | Ämnen: ,

Beskrivning

Systemet har tre olika målgrupper, dels föräldrarna som ansöker om idrottsstöd till sina barn men även bidragsgivare och administratörer. För att skapa en lättanvänd, rättvis och trygg hantering av ansökningsprocessen skapade vi ett specialbyggt system som hanterar bland annat insamling av underlag, utlottning av idrottsstöd, inlösen av presentkort samt underlag för utbetalningar till föreningarna. Privatpersoner som vill bidra till projektet kan göra det direkt på webbplatsen genom en kortbetalning där vi använder Stripes betalfunktion.

Korta fakta

  • Beställare: Mälarlift
  • Kodspråk: PHP
  • Ramverk: Laraval
  • Lansering: Maj 2019

”Ekonomi ska inte vara avgörande för om våra barn ska kunna vara en av alla andra i laget”

Rikard Stonelöf från Mälarlift AB, initiativtagare till Skyhöga favoriter

Idrottsstödet

Kriterier för att kunna ansöka om idrottsstöd:

  • Ålder 7-15 år
  • Förening ansluten till Västmanlands Idrottsförbund

Stödet gäller för cupavgifter, idrottsutrustning och medlemsavgifter. Utbetalning sker till föreningens konto. Västmanlands Idrottsförbund administrerar hela processen från mottagande av ansökan till utbetalning av idrottsstöd. Idrottsförbundet är själva länken mellan förälder och klubb.

Mer information om Skyhöga favoriter

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Google gör flera gånger i veckan mindre justeringar på den beräkningsalgoritm som används för att räkna ut i vilken ordning webbplatserna ska presenteras i sökresultatet. Om det och en del annat som rör sökmotoroptimering och Google Medic Update har Tobias Barkskog från vår webbyrå skrivit om i en krönika i
Webbplatsen är byggd i wordpress och fokus är på att göra det enkelt för besökaren att hitta vin som passar det till det aktuella tillfället och maträtten.
Vår webbyrå har nu lanserat en ny webbplats åt VSK Fotboll. Webbplatsen är byggd i wordpress och kodad med en responsiv design för att fungera bra i både datorer, surfplattor och mobiltelefoner.
Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Västerås. Tipsa oss gärna om du saknar ditt egna affärsnätverk i listan eller något annat som du är medlem i.
Att använda bra bilder kommer göra din närvaro på webben både enklare och mer framgångsrik. Förutom att det ger ert företag en mer seriös image ger det er mer uppmärksamhet i till exempel sociala medier då bra bilder uppskattas och sprids vidare.
Vår webbyrå har nu lanserat en ny webbplats åt Bra-AW. Ett nytt välgörenhetsprojekt med matvandringar, kulturevenemang, dryckesprovningar, träningspass, föreläsning eller idrottsevenemang. Vad-som-helst-trevligt efter jobbet alltså.
Den 30 mars är vi samarbetspartner till Powerboozt som arrangeras av VIKverket på AROS Congress Center Västerås. Powerboozt är en dag som kommer att fylla dig med både kunskap och inspiration.
Vår webbyrå har nu lanserat en ny webbplats åt Västerås Summer Meet. Bilträffen som fyllt tomrummet efter Powermeet i Västerås.
Denna krönika av Tobias Barkskog har även publicerats i Västerås Tidning Business hösten 2016 Varje år görs det, i Sverige, hisnande 18 miljarder sökningar på Google, så en bra synlighet där är extremt viktigt för många företag. Sökresultatet kan delas in i tre olika delar. De grönmarkerade textannonserna och produktannonserna
Vi har lanserat en ny webbplats till Frukostklubben i Västerås. Frukostklubben arrangerar den 2:a tisdagen i månaden ett frukostmöte med tevesoffsmys och morgontrivsel med allehanda matnyttigt vetande, möten med spännande profiler som gästar soffan samt aktuella ämnen.