Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Schemalägg dina inlägg på din Facebook-sida

Facebook har släppt en funktion som numera gör det möjligt att schemalägga dina inlägg på ditt företags Facebook-sida. Funktionen kan ställas in så att inlägg kan publiceras på exempelvis helger och röda dagar, även om man inte befinner sig på jobbet.

Såhär gör du

Schemaläggning

  1. Skriv en statusuppdatering och klicka på klockikonen som ligger längst ner till vänster.
  2. Välj år, månad, dag och tid.
  3. Klicka på Schema.

Att tänka på

  • Det går inte att redigera ett schemalagt inlägg.
  • Inlägg kan schemaläggas upp till sex månader i förväg.
01 jun 2012