Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service. Vi erbjuder företag anpassade lösningar för både bredband, telefoni och webb. Med ett helhetstänk och hög service har vi framtidens tekniska utmaningar i åtanke och ovärderliga kontakter i närheten – alltid beredda att hjälpa till. Från våra kontor i Västerås och Eskilstuna hjälper vi kunder både i närområdet och övriga landet.

Bredband

Bredband

Vi är en lokal leverantör av bredband och fastighetsnät till företag i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs. Gemensamt för alla våra bredbandsanslutningar är att de innefattar stabilitet, säkerhet och en hög servicenivå. Vi har bredbandslösningar som passar ditt företag oavsett hur litet eller stort det är. Vi vet vikten av att alltid ha en fungerande uppkoppling. Därför finns våra erfarna tekniker alltid i närheten, beredda att dygnet runt hjälpa till.

Läs mer om bredband

Företagstelefoni

Företagstelefoni

Företagstelefoni måste vara enkelt. Enkelt att köpa och enkelt att installera. Men framförallt – enkelt att använda. När du köper företagstelefoni hos oss får du precis det och lite till. Våra tekniker finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa till när det behövs. Med vår företagstelefoni betalar ni endast för det antal användare ni behöver för stunden. Växer företaget så beställer ni fler anknytningar och krymper företaget så minskar månadskostnaden.

Läs mer om telefoni

hemsidor

Hemsidor

Under många år har vi  utvecklat ett helhetstänk kring produktion av hemsidor. Idag är det ett måste för att sticka ut och få ett mätbart resultat. Vi samlar hela tiden på oss ny kunskap om hur kunder tänker när de annonserar, köper och söker information på internet. Slutresultatet blir genomtänkta och professionella webbplatser med mycket personlighet. Vi använder oftast wordpress som verktyg men kan även andra system. När webbplatsen är klar hjälper vi dig med marknadsföring och besökaranalys.

Läs mer om hemsidor

Digital marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. De kanaler vi arbetar mest med är Facebook, LinkedIn, Instagram och Google men kan så klart hjälpa till med även andra digitala kanaler. Hör av dig till oss redan idag så ses vi för en pratstund om din digitala marknadsföring.

Läs mer om marknadsföring

Trådlösa nätverk

Trådlösa nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi hanterar allt från planering och montering till kanaloptimering, drift och support av WiFi till företag i bland annat Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Hallstahammar, Sala och Enköping.

Läs mer om WiFi

Fiber, bredband och nätverk

Installation

Vi utför installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering. Vi har kontor i Västerås och Eskilstuna men utför även installationer i övriga orter i närområdet som till exempel Strängnäs, Enköping, Surahammar, Hallstahammar och Köping.

Läs mer om fastighetsnät

Serverhallar i Västerås

Serverhall

Vi har genom åren förfinat vår infrastruktur till att i dag erbjuda en toppmodern serverhall enligt högsta Tier-3 standard. Vi kombinerar UPS:er med lång batteritid med ett toppmodernt reservkraftverk och datahallarna kyls av miljövänlig fjärrkyla. Vi ger era servrar en toppmodern och fullständigt redundant miljö av högsta standard. Om ni har en eller flera hundra servrar spelar ingen roll. Alla får samma höga driftsäkerhet i vår serverhall.

Läs mer om serverhallen

Kundtjänst

Ring oss hellre en gång för mycket än en gång för lite. Vi har alltid tid att hjälpa till. Dessutom är det kul att få höra av dig.

021-338 00 00

Öppettider, manualer och hjälpsidor

 

Bor du i en bostadsrättsförening?

Vi har lösningar för att ge alla boenden i en bostadsrättsförening snabbt och stabilt bredband till ett bra pris. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag på hur vi kan lösa era behov av bredband, porttelefoner och telefoni.

Bredband Porttelefoni Gruppavtal

 

Google Analytics Version 4

Hösten 2020 lanserades version 4 av det populära webbanalysverktyget Google Analytics. Google har meddelat att den första juli 2023 kommer ingen ny data lagras i version 3 så vårt råd är att aktivera den nya versionen om du inte redan gjort det.

LinkedIn kompetenstest

Ett sätt att få din profil att sticka ut är att genomföra de tester på LinkedIn där dina kunskaper inom teknik, design och affärer bedöms. Om ditt resultat är bland de 30% bästa av de som gjort testet får du ett kompetensmärke som visas på din profil och i rekryteringssökningar.

Affärsnätverk i Västerås

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Västerås. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

Jobba hos QuickNet

Det är viktigt att man trivs på sin arbetsplats och grunden för detta är en bra gemenskap och frihet att själv kunna ta ansvar och fokusera på sina arbetsuppgifter. Hos oss är 7 timmars arbetsdag heltid då vi värderar våra anställdas hälsa och fritid högt. Vår personal, likväl som våra kunder, är människor som värderar kompetens och långvariga relationer. Företagskulturen bygger kring en platt organisation med stor frihetskänsla, såväl hos medarbetare som hos chefer. Vi är idag runt 30 personer som arbetar på våra kontor i Västerås och Eskilstuna.

Läs mer om att jobba hos oss

Google Analytics Version 4

Hösten 2020 lanserades version 4 av det populära webbanalysverktyget Google Analytics. Google har meddelat att den första juli 2023 kommer ingen ny data lagras i version 3 så vårt råd är att aktivera den nya versionen om du inte redan gjort det.

När grundandes techföretagen?

I detta kunskapstest ska du svara på vilket år sju välkända företag grundandes.

Web stories

Web stories (tidigare känt som AMP Stories) är ett standardiserat webbformat för presentation av snabbladdade helskärmsupplevelser. Web Stories ger innehållsutgivare ett mobilfokuserat format för att leverera nyheter och information som visuella berättelser med engagerande animationer och användbara interaktioner.