Bredband för företag

Molnväxel

  • Telefon
  • Konfiguration
  • Installation

Hyr router av oss!

  • Lågt månadspris
  • Ingen bindningstid
  • Snabb service

Jobba hos QuickNet

Det är viktigt att man trivs på sin arbetsplats och grunden för detta är en bra gemenskap och frihet att själv kunna ta ansvar och fokusera på sina arbetsuppgifter. Hos oss är 7 timmars arbetsdag heltid då vi värderar våra anställdas hälsa och fritid högt. Vår personal, likväl som våra kunder, är människor som värderar kompetens och långvariga relationer. Företagskulturen bygger kring en platt organisation med stor frihetskänsla, såväl hos medarbetare som hos chefer. Vi är idag runt 30 personer som arbetar på våra kontor i Västerås och Eskilstuna.

Supporttekniker

Vi letar efter dig som är prestigelös, glad och en lagspelare samt gillar problemlösning och att lära sig nya saker. Du kommer att jobba med ärenden av olika svårighetsgrad. Din uppgift är att komma underfund med vad som orsakar problemen och avhjälpa dessa.

Läs mer om tjänsten som supporttekniker

Spontanansökan

Vi är alltid öppna för ny kompetens och fler ambitiösa personer. Du är därför varmt välkommen med din ansökan även om vi inte har en ledig tjänst för dig just nu. Beskriv gärna hur du ser på din tänkta roll hos oss och vad du skulle kunna tillföra till vårt företag.

Skicka in din ansökan här

Digital marknadsföring

Har ni för få besökare?

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din synlighet på webben.

Läs mer om marknadsföring

SSL-certifikat

Har er webbplats https?

Det kan upplevas som lite osäkert att besöka hemsidor som inte har säkerställt trafiken på sin hemsida via SSL Certifikat. Från och med juli 2018 kommer även Google tydligare markera webbplatser som inte har SSL. Därför är det nu god tid att du beställer SSL.

Beställ SSL-certifikat

Molnväxel

Är er telefonväxel för dyr?

Med vår molnväxel betalar ni endast för det antal användare ni behöver för stunden. Växer företaget så beställer ni fler anknytningar och krymper företaget så minskar kostnaden. Dessutom är växeln alltid uppdaterad med de modernaste växelfunktionerna

Beställ molnväxel

 

Bor du i en bostadsrättsförening?

Vi har lösningar för att ge alla boenden i en bostadsrättsförening snabbt och stabilt bredband till ett bra pris. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag på hur vi kan lösa era behov av bredband och telefoni.

Bredband för BRF:er

 

Kundtjänst

Ring oss hellre en gång för mycket än en gång för lite. Vi har alltid tid att hjälpa till. Dessutom är det kul att få höra av dig.

021-338 00 00

Öppettider, manualer och hjälpsidor

Dags för ny hemsida?

När QuickNet hjälper dig att bygga hemsida utgår vi ifrån din företagsprofil och strukturerar hemsidan så att den är lättnavigerad och att det är enkelt för kunderna att hitta den information de söker. Vi ser också till att den är anpassad till Googles sökmotorer genom att se över rubriker, texter och bilder. När QuickNet hjälper dig att bygga hemsida utgår vi ifrån din företagsprofil och strukturerar hemsidan så att den är lättnavigerad och att det är enkelt för kunderna att hitta den information de söker. Vi ser också till att den är anpassad till Googles sökmotorer genom att se över rubriker, texter och bilder.

Produktion av hemsidor Referenser Sökmotoroptimering

 

Om QuickNet

Vi erbjuder företag anpassade lösningar för både bredband, telefoni och webb. Med ett helhetstänk och hög service har QuickNet framtidens tekniska utmaningar i åtanke och ovärderliga kontakter i närheten – alltid beredda att hjälpa till. Från våra kontor i Västerås och Eskilstuna hjälper vi kunder både i närområdet och övriga landet.

 

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.