Är du också nyfiken på AI?

Stig in i den spännande världen av AI-tjänster för text, bild och video och utforska hur denna banbrytande teknologi förändrar landskapet för kreativt skapande. Från generering av autentiska texter och imponerande bildkonst till dynamiska videoproduktioner

AI-program

Det finns många AI-program som du kan använda när du vill skapa texter eller bilder. Här listar vi en några av de program som vi testat.

  • Chat-GPT: OpenAI:s språkmodell kan användas för att generera text av hög kvalitet för olika ändamål, såsom skrivande, översättning, textgenerering för sociala medier och mycket mer.
  • DALL-E: Även utvecklat av OpenAI, DALL-E är en modell som genererar bilder från beskrivningar. Den kan skapa bilder som matchar specifika förfrågningar och kan vara användbar för konstnärliga eller grafiska projekt.
  • Deep Dream Generator: Denna webbplats använder neurala nätverk för att generera bilder som liknar drömmar. Användare kan ladda upp sina egna bilder och tillämpa olika filter och effekter för att skapa unika konstverk.
  • Canva: Canva är en populär plattform för att skapa grafisk design, och de har börjat integrera AI-funktioner för att hjälpa användare att skapa professionella grafiska bilder, inklusive sociala medieinlägg, affischer, presentationer och mycket mer.
  • Artbreeder: Detta är en annan plattform som använder AI för att generera bilder. Användare kan blanda och matcha bilder för att skapa nya konstverk eller för att utforska olika konstnärliga stilar.
  • Midjourney: Genom att kombinera avancerade algoritmer och AI möjliggör Midjourney för användare att skapa autentiska och engagerande bilder.
  • Sora: Även utvecklat av OpenAI, Sora  är en AI-modell som kan skapa realistiska och fantasifulla scener från textinstruktioner.

Med dessa verktyg kan du generera text och bilder, men än så länge måste vi människor kolla kvalitén och se till att det innehåll som AI programmet skapat inte blev helt galet.

Ämnen: ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Affärsnätverk i Västerås

Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Västerås. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång Läs mer

Säkerhet på LinkedIn

Liksom på alla andra sociala kanaler finns det på LinkedIn en del saker att tänka på gällande säkerheten för både Läs mer

SEO hetare än någonsin

Sökmotoroptimering, eller SEO som det vanligtvis förkortats, är enkelt beskrivet det arbete som genomförs med kodförändringar, innehåll, struktur, länkar och Läs mer

Social hållbarhet

Nära, trygg, personlig är våra ledord vilket gör att social hållbarhet är viktigt för oss. Primärt hjälper vi till i Läs mer

AI inom marknadsföringen

Det som gjort att AI tagit steg framåt är den enorma mängd beteendedata som lagras och de tekniska framsteg som Läs mer

Redundant bredband

För verksamheter beroende av fungerande uppkoppling till internet rekommenderas att i förväg konfigurera en lösning för redundant bredband. Här presenterar Läs mer