Poddar om IT & Teknik

Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, inspiration, tips och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. I det här inlägget delar vi med oss av lyssningsvärda poddtips inom IT & Teknik.

Våra poddtips

 • SvD Tech Brief är en podd för dig som vill ha en lekfull och insiktsfull titt på hur teknologi omformar vår vardag. Med skruvad humor och erfarna journalister tar varje avsnitt med dig på en resa genom de senaste tech-trenderna och innovativa idéerna.
 • Fabriken – mellan gammelmedia och AI-armageddon är en podd för dig som vill fördjupa dig i aktuella nyheter kring medier, kommunikation och den digitala utvecklingen. En spännande och insiktsfull resa genom gränslandet mellan gammelmedia och det potentiella framtida AI-armageddon.
 • “Pröva Programmering” av Distansakademin är podden för dig som vill lära dig programmera. Här får du en perfekt blandning av humor och allvar kring IT, programmering och kod – oavsett om du är nybörjare eller på väg in i programmeringsvärlden.
 • IT Talks är en podd för dig som är intresserad av att få insikter om hur det är att arbeta med IT, hur kunder har löst IT-utmaningar, den öppna källkods-perspektivet, nya branschtrender från partners och mycket mer. De har avsnitt både på svenska och engelska.
 • The Gatekeepers är en podd på engelska för dig som är intresserad av att förstå hur sociala medieföretag kontrollerar hur vi tar del av information. Podcasten tar dig med på en kort och informativ resa genom historien och nutiden av sociala medier, utforskar konsekvenserna av deras beslut och hur det påverkar demokrati och vår gemensamma verklighet.

Har du tips på fler poddar eller guider inom IT och Teknik så är du varmt välkommen att tipsa oss.

  Ditt tips

  Ämnen: , , ,

  digital marknadsföring

  Marknadsföring

  Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO, e-postmarknadsföring och googleannonsering.

  Nätverk i Västerås

  Nätverk

  Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

  Hemsidor i Västerås

  Hemsidor

  Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Senaste inläggen

  Skicka gratis nyhetsbrev

  Liksom de flesta andra leverantörer av nyhetsbrevsverktyg erbjuder vi en kontotyp som är gratis för dig som användare. Det gör att du utan kostnad kan skicka nyhetsbrev till upp till 100 mottagare per månad. Har du behov av att skicka till fler mottagare byter du smidigt och snabbt till ena Läs mer

  Google Consent Mode v2

  Google Consent Mode v2 är en uppdatering av Googles hantering av användarsamtycke. Utformad för att följa EU:s dataskyddsregler som GDPR (General Data Protection Regulation) och DMA (Digital Markets Act) gör denna version det möjligt för webbplatser att anpassa datainsamlingen baserat på användarnas samtycken.

  Förbättra din webbstategi med Googles analysverktyg

  Med avancerade funktioner och ökad flexibilitet erbjuder dessa verktyg nya möjligheter till användarinsikter och spårning. Upptäck hur verktygen kan förvandla din digitala strategi och öka din konkurrenskraft på den digitala marknaden.

  Är du också nyfiken på AI?

  Stig in i den spännande världen av AI-tjänster för text, bild och video och utforska hur denna banbrytande teknologi förändrar landskapet för kreativt skapande. Från generering av autentiska texter och imponerande bildkonst till dynamiska videoproduktioner

  Poddar om digital analys

  Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, inspiration, tips och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. I det här inlägget delar vi med oss av lyssningsvärda poddtips om digital analys och data visualisering.

  Fördelarna med digital analys och datadrivet arbete

  Digital analys och datadrivet arbete har idag blivit avgörande för att organisationer och företag ska kunna utnyttja den ständigt växande mängden data effektivt. Genom att analysera data kan du fatta mer informerade beslut, optimera sina processer och skapa bättre resultat.

  Poddar om IT & Teknik

  Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, inspiration, tips och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. I det här inlägget delar vi med oss av lyssningsvärda poddtips inom IT & Teknik.

  Tips för att lyckas med Facebook-annonsering

  Utforska potentialen med Facebook-annonser. Lär dig hur du använder Meta Ads Manager för att driva trafik, öka konverteringar, stärka engagemang och bygga varumärkeskännedom. Få tips för att definiera mål, målgrupper, välja annonseringsformat och optimera resultat. Maximera din digitala närvaro och uppnå framgång med våra steg-för-steg-strategier för effektiv Facebook-annonsering.