Poddar om IT & Teknik

Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, inspiration, tips och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. I det här inlägget delar vi med oss av lyssningsvärda poddtips inom IT & Teknik.

Våra poddtips

 • SvD Tech Brief är en podd för dig som vill ha en lekfull och insiktsfull titt på hur teknologi omformar vår vardag. Med skruvad humor och erfarna journalister tar varje avsnitt med dig på en resa genom de senaste tech-trenderna och innovativa idéerna.
 • Fabriken – mellan gammelmedia och AI-armageddon är en podd för dig som vill fördjupa dig i aktuella nyheter kring medier, kommunikation och den digitala utvecklingen. En spännande och insiktsfull resa genom gränslandet mellan gammelmedia och det potentiella framtida AI-armageddon.
 • “Pröva Programmering” av Distansakademin är podden för dig som vill lära dig programmera. Här får du en perfekt blandning av humor och allvar kring IT, programmering och kod – oavsett om du är nybörjare eller på väg in i programmeringsvärlden.
 • IT Talks är en podd för dig som är intresserad av att få insikter om hur det är att arbeta med IT, hur kunder har löst IT-utmaningar, den öppna källkods-perspektivet, nya branschtrender från partners och mycket mer. De har avsnitt både på svenska och engelska.
 • The Gatekeepers är en podd på engelska för dig som är intresserad av att förstå hur sociala medieföretag kontrollerar hur vi tar del av information. Podcasten tar dig med på en kort och informativ resa genom historien och nutiden av sociala medier, utforskar konsekvenserna av deras beslut och hur det påverkar demokrati och vår gemensamma verklighet.

Har du tips på fler poddar eller guider inom IT och Teknik så är du varmt välkommen att tipsa oss.

  Ditt tips

  Ämnen: , , ,

  digital marknadsföring

  Marknadsföring

  Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

  Nätverk i Västerås

  Nätverk

  Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

  Hemsidor i Västerås

  Hemsidor

  Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Relaterade artiklar

  Annonsering på Facebook

  Det är dock inte det stora antalet du kan nå via Facebook som gör annonseringen så bra utan möjligheten att Läs mer

  Grundkurs i sökmotoroptimering

  Lär dig grunderna inom sökmotoroptimering genom en handbok utgiven av Google. Handboken finns att ladda ner som en pdf.

  Spam i loggen på facebooksidan

  Har du problem med att du får in spamkommentarer i loggen på din facebooksidan. Under landsrestriktioner fyller du i de Läs mer

  Hur ska jag utforma mina nyhetsbrev?

  Vad är nyttig information för din mottagare och hur ska den presenteras? Detta är viktiga frågor för dig. Med E-postmarknadsföring Läs mer

  Vad får mottagaren att öppna och läsa mina nyhetsbrev?

  Tre variabler styr hur många som öppnar ditt e-postutskick. Ämnesraden ska locka och beskriva utskickets viktigaste innehåll. Inled med en Läs mer

  Pressmeddelande om webbyrån

  Vi lanserar nu officiellt vår nya webbyrå. Pressmeddelandet är dels skickat till de lokala mediaföretagen samt via webbtjänsten Mynewsdesk. QuickNet Läs mer