Bredband för hushåll

En bredbandstjänst för dig som bor i ett hushåll anslutet till stadsnätet i Västerås. Hos oss får du snabb och vänlig service från vår personal som finns på plats i Västerås. Är du osäker på om ditt hem är anslutet så titta efter skyltar i din trappuppgång eller fråga din hyresvärd eller bostadsrättsförening.

Bredband via stadsnät

Bredband för företag

Vi är en lokal leverantör av bredband, fastighetsnät och trådlösa nätverk i Västerås. Det ska bara fungera. Därför har vi bredbandslösningar som passar ditt företag oavsett hur litet eller stort det är. Gemensamt för alla anslutningar är att de innefattar stabilitet, säkerhet och en hög servicenivå.

Bredband för företag

Bredband för BRF:er

Vi har lösningar för att ge alla boenden i en bostadsrättsförening snabbt och stabilt bredband till ett bra pris. Många tror att det här med bredband behöver vara krångligt och komplicerat. Men genom att välja QuickNet har ni redan sluppit det mesta av krånglet. Vi är experter ut i fingerspetsarna och tar hand om hela processen åt er. Från planering och projektering till installation och tjänsteleverans.

Bredband för bostadsrättsföreningar

Bredband för fastigheter

Vi ser till att era industrilokaler och kontorslokaler i Västerås har tillgång till ett snabbt och stabilt bredband. Vi bygger både fastighetsnät och kontorsnät på uppdrag av våra kunder och av de lokala fastighetsägarna. I många fall hjälper vi även till med projektering av nätverk inför ny- och ombyggnationer.

Bredband för industri och kontor

Nära, trygg, presonlig

Vi på QuickNet har sedan 1995 haft glädjen att leverera till privatpersoner och företag. Vår personal, likväl som våra kunder är människor som värderar kompetens och långvariga relationer. Vi blir lyckliga när vi får hjälpa till och det är någonting som verkligen behövs i dessa tider när man blir mer och mer beroende av sitt bredband.