Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Eftersnack med Filip Backlund

fille_hosVi har under många år haft ett samarbete med västeråsaren och roadracingstjärnan Filip Backlund som i år kör för Team ILR Kawasaki i det brittiska mästerskapet. I samband med vårt frukostmöte med Matchad den 8 maj kommer Filip till oss och berättar om livet i England samt planerna för framtiden.

Filip visade direkt i premiären att han nu är mogen för en internationell satsning efter att ha slutat två på Brands Hatch. Andra loppet slutade tyvärr med att Filip körde på en vurpad och herrelös cykel och sedan handlöst föll i backen. Tack och lov bröt Filip inget men blev lite mörbultad. Nästa tävling går på Oulton Park 3-5 maj så vi kommer även få en rapport från den tävlingen.

Praktisk information
Plats: Munkgatan 7, Västerås
Datum: 2013-05-08
Tid: 07.30-09.00

24 apr 2013