Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Ny hemsida till Västerås Segelservice

Vi har idag lanserat en ny hemsida uppbyggd i WordPress till Västerås Segelservice. I uppdraget ingick att ta fram en ny layout, koppla in wordpress, utbildning och inläggning av material. Västerås Segelservice tillhandahåller tjänster inom:

  • Segelmakeri
  • Riggverkstad
  • Tillbehörsbutik
  • Båtförvaring
  • Av- och påmastning samt förvaring
  • Instrumentinstallation och kalibrering
  • Marin design så som segeltak, trappräcken och vindskydd
  • Båtvagnar, vaggor och täckställningar
  • Specialsömnad och vajerpressning för industrin
04 apr 2012