Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

Ny hemsida till Filip Backlund

Vi har idag lanserat en ny hemsida till Filip Backlund, regerande svensk mästare i Pro Superbike. Vi har jobbat med Filip i många år och är glada att även i fortsättningen vara med i satsningen mot VM.

Hemsidan är byggd i Drupal och förberedd för att hantera innehåll på svenska, engelska och tyska. Förutom hemsidan hjälper vi även till med Filips närvaro på Twitter och Facebook samt den digitala kommunikationen med pressen.

Efter sju år med Suzuki byter nu Filip till Kawasaki och Team CaWalli.

Läs pressreleasen på MyNewsDesk

 

24 jan 2012