Leverans av kampanjwebb

Vi har nu lanserat en kampanjwebb till IL Cuore per Martina, ett vin av typen appassimento. Appassimento-metoden är nästan identisk med tillvägagångssättet man använder vid framställning av de mer berömda Amaronevinerna. Det som särskiljer framställningen av ett Appassimentovin jämfört med ett Amaronevin är att druvorna har fått torka kortare tid före pressningen.

På webbplatsen finns information om vinet och möjligheten att beställa hem vinet till ett valfritt systembolag. Kampanjwebben marknadsförs till befintliga kontakter via nyhetsbrev och sociala medier samt nya kunder via annonsering på google och facebook. Till sidan kopplas även google analytics för att enkelt följa upp de separata annonskampanjerna. Grafiken har anpassats för att följa den profil som finns på vinets etikett och dess budskap,  ett hjärta för Martina.

05 okt 2011