Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

QuickNetFree på Kokpunkten

Vårt fria Wifi-nät QuickNetFree finns sedan en tid tillbaka på Kokpunkten,  Sveriges första actionbad. Kokpunkten är en unik upplevelse med egendesignade attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås. Gästerna har möjlighet att låna ett vattentätt fodral till sin telefon för att med hjälp av den sedan spela in sina egna actionfilmer från badet. Via det fria nätverket finns sedan möjligheten att dela med sig av filmen till sina vänner via till exempel Facebook och Instagram samt via Kokpunktens egna youtubekanal.

www.kokpunkten.se

 

10 Nov 2014