Idrottsstöd till barn och ungdomar

Välgörenhetsinitiativet Skyhöga favoriter stödjer barn och ungdomar i Västmanland som vill idrotta men som utan ekonomiskt stöd kanske inte har möjlighet att göra det fullt ut. Vi på QuickNet fick förtroendet att skapa webbplatsen med tillhörande system för hantering av ansökningar och bidragsgivare.

Beskrivning

Systemet har tre olika målgrupper, dels föräldrarna som ansöker om idrottsstöd till sina barn men även bidragsgivare och administratörer. För att skapa en lättanvänd, rättvis och trygg hantering av ansökningsprocessen skapade vi ett specialbyggt system som hanterar bland annat insamling av underlag, utlottning av idrottsstöd, inlösen av presentkort samt underlag för utbetalningar till föreningarna. Privatpersoner som vill bidra till projektet kan göra det direkt på webbplatsen genom en kortbetalning där vi använder Stripes betalfunktion.

Korta fakta

  • Beställare: Mälarlift
  • Kodspråk: PHP
  • Ramverk: Laraval
  • Lansering: Maj 2019

”Ekonomi ska inte vara avgörande för om våra barn ska kunna vara en av alla andra i laget”

Rikard Stonelöf från Mälarlift AB, initiativtagare till Skyhöga favoriter

Idrottsstödet

Kriterier för att kunna ansöka om idrottsstöd:

  • Ålder 7-15 år
  • Förening ansluten till Västmanlands Idrottsförbund

Stödet gäller för cupavgifter, idrottsutrustning och medlemsavgifter. Utbetalning sker till föreningens konto. Västmanlands Idrottsförbund administrerar hela processen från mottagande av ansökan till utbetalning av idrottsstöd. Idrottsförbundet är själva länken mellan förälder och klubb.

Mer information om Skyhöga favoriter

Ämnen: ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Frukostmöte om att handla el

Till årets första frukostmöte välkomnar vi därför Patrick Serra som är försäljningschef på Mälarenergi Elhandel som kommer svara på era Läs mer

Ny webbplats till LoArt

Vi på webbyrån har nu lanserat en ny webbplats åt en LoArt. Vi har tillsammans med kunden tagit fram den Läs mer

Årets marknadsförare?

Vi är stolta över att tillsammans med Pingdom och Atrium Ljungberg blivit nominerade till Guldstänk som årets marknadsförare 2010.

Frukostmöte om iPad 2

På frukostmötet den 31 mars kommer vi berätta om och svara på era frågor om iPad 2 samt andra aktuella Läs mer

Frukostmöte om kommunikation

Vi träffar två Västeråsare som på olika sätt jobbar med kommunikation och tillsammans berättar de om hur man kommunicerar på Läs mer

Webbfilmer

Tillsammans med en partner i Västerås erbjuder vi ett paketpris på webbfilmer som kan användas för visning på din hemsida Läs mer