Nylansering av Cykla till jobbet

Vi har nu åter aktiverat anmälningsfunktioner och rapporteringssystemet på  den webbplats vi byggt till Cykla till Jobbet. Kampanjsajten drivs av Västerås stad tillsammans med många samarbetspartners. Kampanjen är öppen för företag och organisationer i Västerås och en del i målet att Västerås ska bli cykelstaden nummer 1 i Sverige senast år 2014. Västerås har en stolt cykeltradition som ska bevaras och utvecklas för att bli ännu starkare i framtiden.

www.cyklatilljobbet.com

Som arbetsgivare kan ni stödja och uppmuntra era anställda att välja cykeln till jobbet. Genom att delta i Cykla till jobbet-kampanjen visar ni att ert företag stödjer ett klimatsmart resande och prioriterar era anställdas hälsa. Dessutom har alla som deltar chansen att vinna fina priser.

15 apr 2013