Eskilstuna

Vi är en lokal leverantör av bredband, telefoni och nätverk till företag, skolor, fastigheter och hushåll i Eskilstuna.

Bredband

Gemensamt för alla våra bredbandsanslutningar är att de innefattar stabilitet, säkerhet och en hög servicenivå. Oavsett om det är en stor industrilokal eller mindre kontor har vi en teknisk lösning som passar era behov. Skicka en förfrågan till oss så kommer vi gärna ut och besöker er och presenterar en lösning.

Porttelefoni

Vi erbjuder IP-telefoni för porttelefoner till alla typer av fastigheter, som till exempel kontor, industrier, bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Oavsett antal portar och dörrar har vi alltid samma smidiga lösning. Vi tar allt ansvar för att tjänsten ska vara funktionell och för telefonboxen som konfigureras utav våra personliga tekniker med lång erfarenhet som de sedan installerar på plats. Vi kan även via en specialanpassad bredbandstjänst leverera både internetuppkoppling och framdragning av nätverk. I Eskilstuna har vi levererat porttelefoni till ett stort antal bostadshus och kontorslokaler.

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande nätverk. Oavsett hur din lokal ser ut kan vi leverera ett kvalitativt nätverk till dig. I Eskilstuna har vi bland annat levererat WiFi-nät till Tuna Park, Stiga Sports Arena och Eskilstuna United.

Telefoni

Telefoni måste vara enkelt. Enkelt att köpa och enkelt att installera. Men framförallt – enkelt att använda. Våra tekniker i Eskilstuna finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa till när det behövs.

Lokala tekniker och snabb service

Fungerande bredband, telefoni och nätverk är en grundförutsättning för att många verksamheter ska rulla på som planerat. I de sällsynta fall då något börjar krångla kan vi från vårt kontor på Tingsgården i centrala Eskilstuna snabbt rycka ut till våra kunder. Det är en trygghet som vi vet att många av våra kunder i Eskilstuna uppskattar. Tingsgården där vi har vårt kontor är en unik och byggnadsminnesförklarad gård med hus från 1700-talet i ett av Eskilstunas äldsta kvarter, vid Rådhustorget i Gamla Staden.

Kontakta oss

Är du intresserad av veta mer om bredband, nätverk, porttelefoni eller någon annan av våra tjänster i Eskilstuna så tveka inte att höra av dig.

  Kontaktuppgifter


  Meddelande

   

  Blogg om Eskilstuna

  I vår blogg skriver vi om aktuella ämnen inom IT-säkerhet, nätverksträffar, sponsring, domäner och annat som rör näringslivet i Eskilstuna.

  Coworking i Eskilstuna

  Vi listar de platser och anläggningar som erbjuder Coworking i Eskilstuna. Vissa kräver medlemskap för tillgång och några är gratis. Tanken med coworking är att de öppna arbetsytorna ska uppmuntrar till en social arbetsplats med olika interaktioner och samarbeten. Det är ett relativt nytt sätt att jobba och det är framför allt små företag och entreprenörer inom IT, sälj och marknadsföring som tagit fasta på trenden.

  Affärsnätverk i Eskilstuna

  Vi listar några nyttiga affärsnätverk för bl.a. företagare som är verksamma i Eskilstuna. Medlemskap i ett affärsnätverk ger dig tillgång till föreläsningar, kontakter och möten.

  digitalisering skola

  IT-Utbildningar

  Att det finns bra utbildningar inom IT, programmering, teknik och digitalisering i vårt närområde är viktigt både för oss och andra företag. Här nedan listar vi några exempel på utbildningar som finns i Västerås och Eskilstuna