Bredband i Eskilstuna

Ett snabbt och stabilt bredband via stadsnätet i Eskilstuna kommun. Stadsnätet ägs av det kommunala bolaget Eskilstuna Energi & Miljö och driften av nätet sköts sedan 2020 av IP-Only efter några år med Fibra som kommunikationsoperatör.

Hos oss på QuickNet får du snabb och vänlig service. På vår sida för vanliga frågor om bredband via stadsnätet kan du se hitta mer information gällande tjänsten.

Beställ här

Hastighet

Betalningsalternativ

Mer information om E-faktura får du i samband med att vi aktiverar tjänsten.

Mer information om Autogiro får du i samband med att vi aktiverar tjänsten

Router

Som QuickNet-kund kan du hyra en router/Wifi-router. I detta abonnemang tar QuickNet ansvar för att routerns alla inställningar är optimerade för att ge bästa möjliga kvalité. Om routern skulle gå sönder eller inte fungera helt perfekt kan du kostnadsfritt få en ny. Du kan även ringa till oss så går vi in i routern och ställer in den. Ingen bindningstid, en kalendermånads uppsägningstid. Routern skickas ut kostnadsfritt med posten.

Personuppgifter

Leveransuppgifter

Uttagsnumret hittar du på dosan i ditt hem. Detta nummer måste uppges för att vi ska kunna koppla in bredbandet till dig.


Startkostnad
Månadskostnad

Summering:

0 kr

751 kr/mån

Stadsnätet i Eskilstuna

Eskilstuna Stadsnät är ett fibernät med mycket hög kapacitet som knyter samman fastigheter, villaområden, myndigheter och anläggningar i Eskilstuna till ett nätverk. Stadsnätet ägs av det kommunala bolaget Eskilstuna Energi & Miljö och driften av nätet sköts sedan 2020 av IP-Only efter några år med Fibra som kommunikationsoperatör.  Förutom i Eskilstuna tätort finns stadsnätet i ett stort antal samhällen, byar och områden som till exempel Kvicksund, Torshälla, Ärla och Stora Sundby.

 

Gruppavtal för bostäder

Genom att gruppansluta samtliga bostäder i en BRF, samfällighet eller ett hyreshus blir kostnaden per anslutning betydligt lägre än om alla ska ha egna abonnemang för bredband och telefoni.
Läs mer