Bredband i Eskilstuna

Ett snabbt och stabilt bredband via stadsnätet i Eskilstuna kommun. Stadsnätet ägs av det kommunala bolaget Eskilstuna Energi & Miljö och driften av nätet sköts sedan 2020 av IP-Only efter några år med Fibra som kommunikationsoperatör.

Hos oss på QuickNet får du snabb och vänlig service. På vår sida för vanliga frågor om bredband via stadsnätet kan du se hitta mer information gällande tjänsten.

Beställ bredband här

Stadsnätet i Eskilstuna

Eskilstuna Stadsnät är ett fibernät med mycket hög kapacitet som knyter samman fastigheter, villaområden, myndigheter och anläggningar i Eskilstuna till ett nätverk. Stadsnätet ägs av det kommunala bolaget Eskilstuna Energi & Miljö och driften av nätet sköts sedan 2020 av IP-Only efter några år med Fibra som kommunikationsoperatör.  Förutom i Eskilstuna tätort finns stadsnätet i ett stort antal samhällen, byar och områden som till exempel Kvicksund, Torshälla, Ärla och Stora Sundby.

 

Gruppavtal för bostäder

Genom att gruppansluta samtliga bostäder i en BRF, samfällighet eller ett hyreshus blir kostnaden per anslutning betydligt lägre än om alla ska ha egna abonnemang för bredband och telefoni.
Läs mer