Produktion av hemsidor

Designen kopplas till publiceringsverktyget WordPress. Via WordPress kan du enkelt ändra och uppdatera information på hemsidan. Du behöver inte installera något program på din dator eftersom all administration sker via webbläsaren. Det är viktigt att din webbplats hålls levande för att besökarna ska återvända. Vi utbildar dig och dina kollegor i verktyget så att ni enkelt kan göra detta på egen hand.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Vi är en wordpress-byrå med formgivning, produktion, support och drift i Västerås.

Kontakta wordpress-byrån

Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar med wordpressoch hur vi kan hjälpa till med produktion av din webbplats. Kontakta oss via formuläret nedan så besvarar vi dina frågor så snart som möjligt. Vi har vårt kontor i Västerås men kommer gärna på besök till er eller kör ett möte via telefon eller någon digital plattform.

  Kunduppgifter  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

   

  Våra tjänster

  Artiklar om wordpress

  Läs mer om vad vi skrivit inom wordpress. Artiklarna är skrivna av personal på vår wordpress-byrå och är publicerade både på vår egen webbplats och på andra webbplatser.

  Web stories

  Web stories (tidigare känt som AMP Stories) är ett standardiserat webbformat för presentation av snabbladdade helskärmsupplevelser. Web Stories ger innehållsutgivare ett mobilfokuserat format för att leverera nyheter och information som visuella berättelser med engagerande animationer och användbara interaktioner.

  Stöd för WebP i Safari

  Apples webbläsare Safari får nu stöd för bildformatet WebP. Sedan tidigare finns stöd för WebP i webbläsarna Chrome, Firefox, Edge och Opera så det är en bra idé att använda formatet på din hemsida. Använder du wordpress är det enkelt genom att installera ett tillägg som automatiskt konverterar dina bilder från jpg, png och gif till WebP.

  Messenger som chattverktyg

  Har du en facebooksida till ditt företag och använder Wordpress som publiceringssystem kan du via tillägget The Official Facebook Chat Plugin använda Facebook Messenger som chatt på er webbplats. Vi använder själva denna lösning och tycker att det fungerar väldigt bra.

  Uppdatera bildadress i wordpress

  Om du av någon anledning byter adress till en hemsida byggd i wordpress finns risken att inte sökvägarna till bilderna ändras. och därmed slutar fungera. Du kan ordna detta genom att uppdatera bildadressen i wordpress via phpMyAdmin.