Sökmotoroptimering i Västerås

Att din hemsida syns högt upp i sökresultatet på relevanta sökord är därför extremt viktigt för att besökare ska hitta in till din hemsida.

Synlighet på Google

Många kunder söker på Google eller Bing när de ska samla information om en ny vara eller tjänst de vill köpa. Att din hemsida syns högt upp i sökresultatet på relevanta sökord är därför extremt viktigt för att besökare ska hitta in till din hemsida. Arbetet med att regelbundet justera webbplatsen för att få en så bra placering som möjligt kallas sökmotoroptimering, ibland används även begreppet SEO som är en förkortning av engelskans Search engine optimization.

Lång erfarenhet av sökmotoroptimering

Vi på QuickNet SEO-byrå i Västerås har väldigt lång erfarenhet av sökmotoroptimering då vi började med detta när sökmotorn Altavista fortfarande användes, det vill säga innan Google helt tog över den svenska sökmarknaden. Den lilla marknadsandel som Google inte innehar idag tillhör Microsofts sökmotor Bing som till stor del används av dem som med automatik fått den som förvald sökmotor i sin webbläsare. Oftast jobbar vi med sökmotoroptimering av webbplatser byggda i wordpress men kan så klart även jobba med andra CMS och e-handelsplattformar.

Detta ingår i vår sökmotoroptimering

 • Vi justerar webbplatsens kod så att den är korrekt utformad med bland annat rubriker, länkar och punktlistor
 • Vi ser över tillägg och kod för att minska webbplatsens laddtid både på datorer, läsplattor och mobiltelefoner
 • Vi ser över och justerar webbplatsen struktur och navigering
 • Vi ser över webbplatsen innehåll
 • Om det är tekniskt möjligt implementerar vi SSL (https)
 • Vi arbetar med att webbplatsen får relevanta inlänkningar av bra kvalité

Sökmotoroptimering som tjänst tillhandahålls både till dig som sköter din marknadsföring i egen regi och till er som är reklambyrå eller mediabyrå. Förutsättningar, regler och tekniker ändras hela tiden och vi håller oss hela tiden uppdaterade om vad som händer inom ämnet.

Sökmotoroptimering är en långsiktig satsning för din marknadsföring på internet. Det tar en stund för sökmotorerna att känna igen din sida när vi har optimerat den. Behöver du marknadsföra din hemsida snabbt inför exempelvis en kampanj rekommenderar vi i första hand annonsering via Google, LinkedIn eller Facebook. Självklart är en kombination av tjänsterna det optimala för att din webbplats ska synas så bra som möjligt.

Kontakta oss för mer information om sökmotoroptimering

Är du intresserad av att få hjälp med sökmotoroptimering av din webbplats så fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på eller 021-3380040. Skriv gärna med vilken webbplats det gäller så kan vi göra en första kontroll innan vi kontaktar dig. Vi träffar dig gärna på vårt kontor i Västerås eller besöker dig för att berätta mer om sökmotoroptimering och våra andra tjänster.

  Kunduppgifter
  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Sökmotoroptimering är inte ett val, det är ett måste för att överleva i en digital värld

  Frågor & svar

  • På vilka orter finns ni?

   Vi har kontor i Västerås och Eskilstuna men kan i princip hjälpa företag över hela Sverige med hemsidor. De flesta av våra kunder finns dock förutom i Västerås och Eskilstuna i närområdet som till exempel Surahammar, Enköping, Hallstahammar, Sala och Stockholm.

  • Vad är sökmotoroptimering?

   Sökmotoroptimering är en samling tekniker och strategier som syftar till att förbättra en webbplats ranking i sökmotorer.

  • Varför är sökmotoroptimering viktigt?

   Sökmotoroptimering är viktigt eftersom det påverkar synligheten och tillgängligheten av en webbplats i sökmotorresultat. En högre ranking kan leda till ökad trafik och möjligheter till affärsutveckling.

  • Hur påverkar innehållet en webbplats rankning?

   Innehållet på en webbplats har en direkt påverkan på dess ranking eftersom sökmotorer använder innehållet för att avgöra en webbplats relevans och användbarhet för användare.

  • Hur påverkas en webbplats SEO av länkar?

   Länkar är en viktig faktor för SEO eftersom sökmotorer använder dem för att avgöra en webbplats relevans och auktoritet. En webbplats med hög kvalitet och relevanta länkar har en förbättrad ranking.

  • Kan sociala medier påverka rankingen?

   Ja, sociala medier kan påverka SEO. Sociala delningar och interaktioner kan öka en webbplats synlighet och tillgänglighet för sökmotorer.