Sökmotoroptimering i Västerås

Att din hemsida syns högt upp i sökresultatet på relevanta sökord är därför extremt viktigt för att besökare ska hitta in till din hemsida.

Många kunder söker på Google eller Bing när de ska samla information om en ny vara eller tjänst de vill köpa. Att din hemsida syns högt upp i sökresultatet på relevanta sökord är därför extremt viktigt för att besökare ska hitta in till din hemsida. Arbetet med att regelbundet justera webbplatsen för att få en så bra placering som möjligt kallas sökmotoroptimering, ibland används även begreppet SEO som är en förkortning av engelskans Search engine optimization.

Vi på QuickNet Webbyrå i Västerås har väldigt lång erfarenhet av sökmotoroptimering då vi började med detta när sökmotorn Altavista fortfarande användes, det vill säga innan Google helt tog över den svenska sökmarknaden. Den lilla marknadsandel som Google inte innehar idag tillhör Microsofts sökmotor Bing som till stor del används av dem som med automatik fått den som förvald sökmotor i sin webbläsare.

Oftast jobbar vi med sökmotoroptimering av webbplatser byggda i wordpress men kan så klart även jobba med andra CMS och e-handelsplattformar.

Detta ingår i vår sökmotoroptimering

 • Vi justerar webbplatsens kod så att den är korrekt utformad med bland annat rubriker, länkar och punktlistor
 • Vi ser över tillägg och kod för att minska webbplatsens laddtid både på datorer, läsplattor och mobiltelefoner
 • Vi ser över och justerar webbplatsen struktur och navigering
 • Vi ser över webbplatsen innehåll
 • Om det är tekniskt möjligt implementerar vi SSL (https)
 • Vi arbetar med att webbplatsen får relevanta inlänkningar av bra kvalité

Sökmotoroptimering som tjänst tillhandahålls både till dig som sköter din marknadsföring i egen regi och till er som är reklambyrå eller mediabyrå. Förutsättningar, regler och tekniker ändras hela tiden och vi håller oss hela tiden uppdaterade om vad som händer inom ämnet.

Sökmotoroptimering är en långsiktig satsning för din marknadsföring på internet. Det tar en stund för sökmotorerna att känna igen din sida när vi har optimerat den. Behöver du marknadsföra din hemsida snabbt inför exempelvis en kampanj rekommenderar vi i första hand annonsering via Google, LinkedIn eller Facebook. Självklart är en kombination av tjänsterna det optimala för att din webbplats ska synas så bra som möjligt.

Kontakta oss för mer information om sökmotoroptimering

Är du intresserad av att få hjälp med sökmotoroptimering av din webbplats så fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på eller 021-3380040. Skriv gärna med vilken webbplats det gäller så kan vi göra en första kontroll innan vi kontaktar dig. Vi träffar dig gärna på vårt kontor i Västerås eller besöker dig för att berätta mer om sökmotoroptimering och våra andra tjänster.

  Kunduppgifter  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift