Gratis SEO-verktyg

Vi listar bra gratis verktyg som hjälper ditt arbete med SEO för din webbplats. Övervaka placeringar, länkbyggen och annat som är viktigt för din sökmotoroptimering.

Ahrefs Backlink Checker

Verktyget är webbaserat och används för att kontrollera vilka inlänkningar du har till din webbplats. Genom att fylla in ditt domännamn kan du bland annat se antal länkar, antal hänvisande domäner samt även din domäns Domain Rating. Det senare är Ahrefs betyg som ger en fingervisning av domänens länkstyrka.

ahrefs.com

Google Trends

I verktyget Google Trends kan du se söktrender för ett eller flera specifika sökbegrepp samt se hur deras popularitet utvecklats över tid. Möjligheten finns att filtrera på regioner för att göra datan så relevant som möjligt. Verktyget är väldigt användbart för att jämföra olika sökbegrepp.

trends.google.com

Google PageSpeed Insight

Googles PageSpeed Insight är ett verktyg som används för att analysera hur snabb din sida är och ger dig dessutom förslag på åtgärder för att förbättra din sajts laddtid.

pagespeed.web.dev

Pingdom Speed Test

Pingdom Website Speed Test är precis som det låter ett verktyg som analyser hur snabbt din webbplats olika delar laddas så att du kan sätta in rätt åtgärder.

tools.pingdom.com

Rank Math SEO Plugin

Rank Math är ett tillägg till wordpress och hjälper med smarta funktioner till att optimera din webbplats.

Yoast SEO Plugin

Yoast är ett tillägg till wordpress och hjälper med smarta funktioner till att optimera din webbplats.

Screaming Frog

Screaming Frog är ett SEO-verktyg där du kan göra en djupanalys av din sajt ur ett tekniskt perspektiv men även analysera innehållet.

www.screamingfrog.co.uk

Majestic

Majestic är ett SEO-verktyg för länkanalys där du snabbt och enkelt kan se inkommande externa länkar både i antal och kvalité.

majestic.com

Vi hjälper dig med din SEO

Vi har väldigt lång erfarenhet av SEO. Oftast jobbar vi med sökmotoroptimering av webbplatser byggda i wordpress men kan så klart även jobba med andra CMS och e-handelsplattformar. SEO som tjänst tillhandahålls både till dig som sköter din marknadsföring i egen regi och till er som är reklambyrå eller mediabyrå. Förutsättningar, regler och tekniker ändras hela tiden och vi håller oss hela tiden uppdaterade om vad som händer inom ämnet. SEO är en långsiktig satsning för din marknadsföring på internet.

Läs mer om vår SEO-byrå

Ämnen: , , , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Grundkurs i sökmotoroptimering

Lär dig grunderna inom sökmotoroptimering genom en handbok utgiven av Google. Handboken finns att ladda ner som en pdf.

Förhandsvisning på Google

Google har lanserat Instant Previews i sökresultaten på googleGoogle har lanserat Instant Previews i sökresultaten på google.se. Det gör att Läs mer

Ny webbplats till LoArt

Vi på webbyrån har nu lanserat en ny webbplats åt en LoArt. Vi har tillsammans med kunden tagit fram den Läs mer

Företagssida på Google +

Google meddelar nu att de senare i höst skapa släppa en funktion för att skapa företagssidor på google+. För tillfället Läs mer

Google art project

På Google art project kan du med hjälpa av samma teknik som används i Google street wiew gå runt i Läs mer

History Pin

History pin är en webbtjänst där du kan ladda upp och titta på bilder från förr utplacerade på en karta Läs mer