Poddar om digital analys

Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, inspiration, tips och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. I det här inlägget delar vi med oss av lyssningsvärda poddtips om digital analys och data visualisering.

Våra poddtips

Samtliga poddar nedan finns på de vanliga poddplattformarna.

 • Bli bättre på digital analys: Johan Johansson #41 är ett poddavsnitt ur Digital marknadsföring med Tony Hammarlund som fokuserar på hur man arbetar datadrivet och hur man bli bättre på digital analys.
 • Partially Derivative är en podd på engelska som berör flera data analys ämnen, ofta kopplat till maskininlärning och AI. De förklarar komplexa djupinlärningskoncept på ett avslappnat och lyssnarvänligt sätt.
 • The Analytics Power Hour är en podd på engelska som berör digital analys på ett sätt som alla med grundläggande kunskap inom analys kan relatera till.
 • Traffic and Leads är en podd på engelska som lär dig hur du driver trafik och hur du omvandlar den trafiken till leads.
 • The Present Beyond Measure Show är en podd på engelska som berör en blandning av data analys och data visualisering, podden ger dig även tips på presentations tekniker.
 • Data Stories är en podd på engelska som lär dig bästa praxis när det kommer till datavisualisering, hur du förbättrar data visualisering och hur andra använder sig av data visualisering.

Har du tips på fler poddar eller guider inom Digital analys är du varmt välkommen att tipsa oss.

  Ditt tips

  Ämnen: , , , , ,

  digital marknadsföring

  Marknadsföring

  Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

  Nätverk i Västerås

  Nätverk

  Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

  Hemsidor i Västerås

  Hemsidor

  Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Relaterade artiklar

  Annonsering på Facebook

  Det är dock inte det stora antalet du kan nå via Facebook som gör annonseringen så bra utan möjligheten att Läs mer

  Hur ska jag utforma mina nyhetsbrev?

  Vad är nyttig information för din mottagare och hur ska den presenteras? Detta är viktiga frågor för dig. Med E-postmarknadsföring Läs mer

  Årets marknadsförare?

  Vi är stolta över att tillsammans med Pingdom och Atrium Ljungberg blivit nominerade till Guldstänk som årets marknadsförare 2010.

  Facebook deals

  Facebook deals, eller erbjudanden som det kallas på den svenska versionen är nu på väg att lanseras i Sverige.

  Kommersiell kreativitet

  Måndagen den 14 november är vi eventsponsor för Helena Westins föreläsning Kommersiell kreativitet som arrangeras av Marknadsföringen i Västerås.

  Marknadsför dina inlägg på Facebook

  Vill du öka chansen att de som gillar din facebooksida ser ditt inlägg finns det nu en möjlighet att ytterligare Läs mer