Bredband via Fiber

Vi erbjuder ett snabbt och stabilt bredband via fiber i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar. Hos oss får du snabb och vänlig service från vår personal  i Västerås och Eskilstuna, beredda att hjälpa till. Bredband via fiber finns för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Hushåll

Ett snabbt och stabilt bredband/fiber via stadsnätet i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar.

Läs mer om fiber privat

BRF

Vi har lösningar för att ge alla boenden i en bostadsrättsförening snabbt och stabilt bredband via fiber.

Fiber för BRF:er

Företag

Vi är en lokal leverantör av bredband, fastighetsnät och trådlösa nätverk till företag.

Läs mer om fiber företag

Förhindra adressändring

Via de två e-tjänsterna Adresslåset och Spärra obehörig adressändring förhindrar du att någon obehörig ändrar din adress.

Digitala brevlådor

Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och företag digitalt i stället för på papper. Förutom att det ger en säker överföring och lagring av information minskas miljöpåverkan via minskad pappersförbrukning och transport.

Åskskydd

Här i Sverige åskar det runt 5-20 dagar om året och det sker omkring hundratusen blixtnedslag runt om i landet. Alla elektriska apparater och anläggningar påverkas av de överspänningar som bildas vid åskväder. Till exempel datorer, TV-apparater och WiFi-rourar kan förstöras helt eller delvis om hemmet är oskyddat.

Helgdagar i Google Kalender

Allt fler använder Googles kalender i datorn, mobilen eller surfplattan. Som standard visas varken svenska helgdagar eller veckonummer men det går att aktivera.

Multipla konton på Instagram

Det är möjligt att ha multipla konton på Instagram. Du kan lägga till och snabbt byta mellan 5 olika Instagram-konton i appen utan att behöva logga ut och in.