Bredband via Fiber

Vi erbjuder ett snabbt och stabilt bredband via fiber i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar. Hos oss får du snabb och vänlig service från vår personal i Västerås och Eskilstuna. Bredband via fiber finns för privatpersoner, företag, fastighetesägare och bostadsrättsföreningar.

Hushåll

Ett snabbt och stabilt bredband/fiber via stadsnäten i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar.

Fiber privat

Fastigheter

Med hjälp av olika tekniska lösningar och eget nät kan vi leverera fiber med höga hastigheter till ett stort antal fastigheter.

Fiber Fastigheter

Företag

Vi är en lokal leverantör av fiber till företag i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar.

Fiber företag

Förhindra adressändring

Via de två e-tjänsterna Adresslåset och Spärra obehörig adressändring förhindrar du att någon obehörig ändrar din adress.

Digitala brevlådor

Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och företag digitalt i stället för på papper. Förutom att det ger en säker överföring och lagring av information minskas miljöpåverkan via minskad pappersförbrukning och transport.

Åskskydd

Här i Sverige åskar det runt 5-20 dagar om året och det sker omkring hundratusen blixtnedslag runt om i landet. Alla elektriska apparater och anläggningar påverkas av de överspänningar som bildas vid åskväder. Till exempel datorer, TV-apparater och WiFi-rourar kan förstöras helt eller delvis om hemmet är oskyddat.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Fiber till bostadsrättsföreningar

Vi har lösningar för att ge alla boenden i en bostadsrättsförening snabbt och stabilt bredband via fiber till ett bra pris. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag på hur vi kan lösa era behov av fiber, porttelefoner och telefoni.

Bredband Porttelefoni Gruppavtal