Bredband i Västerås

Vi är en lokal leverantör i Västerås som specialiserar oss på bredband, fastighetsnät och trådlösa nätverk. Vi förstår vikten av en pålitlig internetuppkoppling och erbjuder därför bredbandstjänster med hög stabilitet och säkerhet, samt en exceptionell servicenivå. Våra bredbandslösningar är anpassade för olika behov, oavsett om det gäller ditt hem, en BRF/hyresfastighet, ett företag eller co-working/kontorshotell.

Bredbandsalternativ för ditt hem

Det finns flera olika sätt att ansluta till bredband, till exempel ADSL, fiber, kabel och mobila lösningar som 4G och 5G. Fiber är det alternativ som har högst hastighet och pålitlighet. Hastigheten uttrycks i megabit (Mpbs) eller gigabit (Gpbs) per sekund. Din bredbandshastighet påverkar hur fort du kan skicka, ta emot och streama data, till exempel filmer, musik och onlinespel.

Bredband för hushåll

En bredbandstjänst för dig som bor i ett hushåll anslutet till stadsnätet i Västerås. Hos oss får du snabb och vänlig service från vår personal som finns på plats i Västerås. Är du osäker på om ditt hem är anslutet så titta efter skyltar i din trappuppgång eller fråga din hyresvärd eller bostadsrättsförening. Vi har genom åren levererat snabbt, billigt och stabilt bredband via stadsnätet till många hem i Västerås.

Bredband via stadsnät

Bredbandsalternativ för din verksamhet

Företagsbredband är avgörande för effektiv verksamhet och kundkontakt. Höga hastighet är att föredra för hantering av stora filer, digitala möten och anslutning av flera enheter samtidigt. Viktigt också att tänka på är backuplösningar som mobil redundans, särskilt för företag som hanterar betalningar online eller använder internetbaserade maskiner och system.

Bredband för företag

Vi som en lokal leverantör av bredband, fastighetsnät och trådlösa nätverk i Västerås har erfarna och lokala tekniker som alltid finns redo att snabbt hjälpa till ifall det skulle behövas. Det ska bara fungera. Därför har vi bredbandslösningar som passar ditt företag oavsett hur litet eller stort det är. Gemensamt för alla anslutningar är att de innefattar stabilitet, säkerhet och en hög servicenivå.

Bredband för företag

Fördelar med kollektivt bredband för bostadsområden

Ett sätt att förbättra internetupplevelsen för de som bor i ett bostadsområde är att använda sig av kollektivt bredband. Fastighetsägaren erbjuder en gemensam bredbandslösning för alla hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare. En av fördelarna är att det ger en snabb och stabil internetanslutning. Dessutom kan fastighetsägaren sänka priset per användare för bredbandstjänsten. Detta gynnar både de boende och fastighetsägaren ekonomiskt.

Bredband för BRF:er

Vi har lösningar för att ge alla boenden i en bostadsrättsförening snabbt och stabilt bredband till ett bra pris. Många tror att det här med bredband behöver vara krångligt och komplicerat. Men genom att välja QuickNet har ni redan sluppit det mesta av krånglet. Vi är experter ut i fingerspetsarna och tar hand om hela processen åt er. Från planering och projektering till installation och tjänsteleverans.

Bredband för bostadsrättsföreningar

Industriell bredbandsanslutning

I en värld där industri och produktion förändras snabbt är det avgörande för företag att ha tillgång till en pålitlig och snabb internetanslutning. För fastigheter i industriella lokaler är bredband en nödvändig del av denna lösning. Industriella lokaler har ofta höga krav på internetanslutningens prestanda. Detta beror på att de behöver skicka stora mängder data, hantera komplexa processer och säkerställa att företag kan fungera effektivt och konkurrenskraftigt. Bredband för fastigheter i industriella lokaler är inte bara en internetuppkoppling.

Bredband för fastigheter

Vi ser till att era industrilokaler och kontorslokaler i Västerås har tillgång till ett snabbt och stabilt bredband. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering. Vi bygger både fastighetsnät och kontorsnät på uppdrag av våra kunder och av de lokala fastighetsägarna. I många fall hjälper vi även till med projektering av nätverk inför ny- och ombyggnationer.

Bredband för industri och kontor

Nära, trygg, presonlig

Vi på QuickNet har sedan 1995 haft glädjen att leverera bredband till privatpersoner och företag. Vår personal, likväl som våra kunder är människor som värderar kompetens och långvariga relationer. Vi blir lyckliga när vi får hjälpa till och det är någonting som verkligen behövs i dessa tider när man blir mer och mer beroende av sitt bredband.