Beställ ADSL bredband

Adsl-Bredband ger dig en uppkoppling till Internet via telefonjacket. Du får en fast kostnad för allt surfande. På vår sida för vanliga frågor om ADSL kan du se hitta mer information gällande tjänsten.

Abonnemang Månadsavgift
ADSL 28Mbit 429 kr/mån
Övrigt
Startkostnad inkl. ADSL-modem 1325 kr
Bindningstid: Nej
Uppsägningstid: 1 kalendermånad

ADSL-modem ingår

ZyXEL AMG101 är ett kompakt ADSL2+ modem som är lätt att installera och använda. Läs om garantitider och beställ eventuellt ersättningsmodem här.

ADSL-modem

 

Hastighet

Din bredbandsuppkoppling begränsas av avstånd till telestationen, kvalitén och ålder på koppartråden mellan telestationen och bostad/företag vilket kan innebära en försämring av hastighet med upp emot 20 Mbit. Med andra ord blir den reella hastigheten så stor som varje specifik uppkoppling klarar av att hantera.

Installationstid

Räkna med minst två – tre veckors installationstid när du beställer bredband.

Frågor & svar

  • Går det att byta ADSL-leverantör utan avbrott?

    Ja. QuickNet har inlett ett samarbete med majoriteten av ADSL-leverantörer på marknaden. I de allra flesta fall flyttar vi din bredbandsanslutning till QuickNet utan avbrott. Markera din nuvarande operatör när du fyller i beställningsformuläret.

  • Hur byter jag till QuickNet om min nuvarande ADSL-operatör inte finns med på listan?

    Om din nuvarande ADSL-leverantör inte finns med på listan som går att byta från måste du först säga upp din ADSL-anslutning och sedan ringa in din beställning till oss så vi kan beställa installation dagen efter gamla abonnemanget avslutats. Denna lösning kan orsaka avbrott i tjänsten.