Köpa hemsida

Det finns en del att tänka på när det är dags att köpa en ny hemsida för att den ska bli så bra som möjligt. För att vi ska kunna hälpa er på bästa sätt har vi sammanställt några läsvärda tips inför vad du borde fundera på inför du går vidare med processen att köpa en hemsida.

Våra tips

 • Fundera nog igenom vad som är ert mål och syfte med hemsidan. Vill ni att era kunder ska köpa direkt på hemsidan, starta en prenumeration på ert nyhetsbrev eller hitta era kontaktuppgifter. Oavsett hur få eller många mål ni har så är det bra att sammanställa dem tidigt i arbetet.
 • Bestäm om ni själva vill skriva era texter och fotografera era bilder eller ska ni ta hjälp med detta? Att tidigt i processen även starta arbetet med innehållet gör att hela arbetet flyter på betydligt bättre.
 • Se till att ni äger en domän eller registrerar en ny.

Se exempel på hemsidor

 

Kontakta oss

  Kunduppgifter
  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Lär dig mer om hemsidor

  Tobias från vår webbyrå skriver regelbundet krönikor i Västerås Tidning Business på ämnet hemsidor och digital marknadsföring. I dessa krönikor finner du fler tips som hjälper dig att göra er hemsida och marknadsföring ännu bättre.

  Cookie-banner plugins för WordPress

  WordPress-säkerhet

  Många svenska företag använder WordPress som plattform för sin hemsida. Verktygets många teman och tillägg skapar stora möjligheter men också en del säkerhetsrisker. I den här artikeln ger jag några enkla tips för att förbättra skyddet av din webbplats mot potentiella hot och intrång.

  LinkedIns Thought-leader Ads

  Thought-leader Ads är ett annonsformat på LinkedIn som ger företag möjlighet att via betald marknadsföring skapa extra synlighet för inlägg gjorda på de anställdas personliga profiler.

  SGE (Search Generative Experience)

  Search Generative Experience innebär att sökmotorerna med hjälp av generativ AI hela tiden berikar sökresultatet med ytterligare information för att ge den som söker hela svaret utan att behöva lämna sökmotorn.

  Tips för marketing automation

  Allt fler företag tar till sig styrkan i att arbeta med marketing automation som en del av sin digitala marknadsföring. Som så mycket annat av den digitala marknadsföringen finns det mycket att tänka på innan man startar och här ger vi några tips på vad som kan vara bra att tänka på.

  Kontostruktur för sociala kanaler

  Facebook, Twitter, Instagram, Google och LinkedIn är bara några av de kanaler som idag används för företagets digitala kommunikation och synlighet. Mycket energi och tid läggs på att skapa innehåll och en bra dialog med följarna. En sak som allt för ofta glöms bort är dock att den grundläggande strukturen gällande ägande och behörigheter är korrekt uppsatt.

  AI inom marknadsföringen

  Det som gjort att AI tagit steg framåt är den enorma mängd beteendedata som lagras och de tekniska framsteg som gjorts inom bland annat maskininlärning, språkhantering och bildanalys. För att ge exempel på konkreta områden där AI blivit all vanligare kan vi titta på Google Ads och sökmotoroptimering.

  Produktion av hemsidor

  Under många år har vi på QuickNet Webbyrå i Västerås utvecklat ett helhetstänk kring hemsidor. Idag är det ett måste för att sticka ut och få ett mätbart resultat. Vi samlar hela tiden på oss ny kunskap om hur kunder tänker när de annonserar, köper och söker information på internet. Slutresultatet blir genomtänkta och professionella webbplatser med mycket personlighet. Vi hjälper till med allt från att ta fram en layout som följer ditt företags grafiska profil till att implementera din webbplats i någon av våra tjänster för publicering av information på webben. Vi använder oftast wordpress som verktyg men kan även andra system. När webbplatsen är klar hjälper vi dig med marknadsföring och besökaranalys.

  Läs mer om vår produktion av hemsidor