WiFi i Västerås

Trådlösa nätverk för företag och privatpersoner

Inga bindningstider Ingen telefonkö Lokal support

Wifi för hemmet

WiFi för hushåll ger trådlös internetanslutning till alla enheter i hemmet, inklusive datorer, smartphones, surfplattor och smarta hem-enheter. En pålitlig WiFi-anslutning är avgörande för strömning av media, online-spel, arbete hemifrån och distansundervisning. Moderna WiFi-routrar erbjuder hög hastighet, bred täckning och avancerade säkerhetsfunktioner som WPA3-kryptering för att skydda mot obehörig åtkomst. Mesh-system kan användas för att eliminera döda zoner och säkerställa stark signal över hela hemmet. Med enkel installation och användarvänlig hantering är WiFi för hushåll en grundläggande komponent för ett uppkopplat och funktionellt hem.

Wifi för hemmet

WiFi för företag

WiFi för företag är en kritisk infrastrukturkomponent som möjliggör trådlös internetanslutning för anställda, kunder och enheter inom företagsmiljöer. Med företags-WiFi kan företag erbjuda snabb och säker internetåtkomst, vilket främjar produktivitet och effektiv kommunikation. Det inkluderar avancerade säkerhetsfunktioner som kryptering, autentisering och nätverkssegmentering för att skydda känslig data och förhindra obehörig åtkomst. Skalbarhet och hanterbarhet är också viktiga, vilket innebär att nätverket kan växa med företaget och administreras centralt. En pålitlig WiFi-lösning är avgörande för moderna företag som förlitar sig på digitala verktyg och molnbaserade tjänster.

WiFi för företag

Fritt WiFi-nät i Västerås

QuickNet Free är namnet på det gratis WiFi-nät som vi har i Västerås. Dessa offentliga WiFi-nätverk finns i centrala områden, parker och andra populära platser. Gratis WiFi underlättar arbete, studier och social interaktion genom att ge enkel tillgång till internet utan kostnad.  Vårt fria WiFi-nät i Västerås förbättrar livskvaliteten och stöder stadens mål att bli mer digitalt och teknologiskt avancerad.

Här finns vårt fria WiFi-nät i Västerås