Internet för hushåll

Vi erbjuder ett snabbt och stabilt internet till hushåll via stadsnäten i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar. Hos oss får du snabb och vänlig service från vår personal  i Västerås och Eskilstuna, beredda att hjälpa till.

Välj din hemkommun nedan för mer information

 

Internet för företag

Vi erbjuder ett snabbt och stabilt internet till företag i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar. Vi vet hur viktig en stabil internetuppkoppling är för alla företag och med tekniker och kundtjänst i Västerås och Eskilstuna kan vi snabbt hjälpa till både på distans och på plats.  Vi har även stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande WiFi-nät till kontor och fastigheter. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig.

Läs mer om internet till företag

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Förhindra adressändring

Via de två e-tjänsterna Adresslåset och Spärra obehörig adressändring förhindrar du att någon obehörig ändrar din adress.

Digitala brevlådor

Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och företag digitalt i stället för på papper. Förutom att det ger en säker överföring och lagring av information minskas miljöpåverkan via minskad pappersförbrukning och transport.

Åskskydd

Här i Sverige åskar det runt 5-20 dagar om året och det sker omkring hundratusen blixtnedslag runt om i landet. Alla elektriska apparater och anläggningar påverkas av de överspänningar som bildas vid åskväder. Till exempel datorer, TV-apparater och WiFi-rourar kan förstöras helt eller delvis om hemmet är oskyddat.