E-postkonton

För priser och beställning, gå till vår sida för e-postkonton.

Inställningar för e-post

IMAP – Inkommande e-post

• Server: Enligt underlag från oss
  • Kontonamn: Enligt underlag från oss
  • Lösenord: Enligt underlag från oss
  • Kryptering: SSL/TLS
  • Port: 993

POP3 – Inkommande e-post

• Server: Enligt underlag från oss
  • Kontonamn: Enligt underlag från oss
  • Lösenord: Enligt underlag från oss
  • Kryptering: SSL/TLS
  • Port: 995

SMTP – Utgående e-post

• Server: smtp.quicknet.se
  • Kryptering: SSL/TLS
  • Port: 465
  • Autentisering: Ja (använd samma uppgifter som för inkommande e-post)

Installationsinstruktioner för olika e-postprogram

Frågor & svar

• Hur loggar jag in på webbmailen?

Vår webbmail når du på adressen webmail.quicknet.se

• Hur ändrar jag mitt autosvar?

Du ändrar ditt autosvar genom att logga in på kontoret.quicknet.se. Inloggningsuppgifterna är samma som du använder för ditt e-postkonto.

• Hur mycket utrymme är det på ett mailkonto?

Våra brevlådor har en begränsning 3 GB men det finns möjlighet att köpa till extra utrymme. Se vår sida om e-post för priser och beställning.

• Vad kostar QuickNets e-postsystem?
  • Vilken Smtp-server ska jag använda?
    • Se instruktioner längre upp på sidan.
  • Tar ni backup på e-posten?
    Vi tar inte backup på själva breven i brevlådorna och även om vi har moderna och redundanta servrar/hårddiskar så finns det alltid en risk att all E-post försvinner. Detta har dock aldrig hänt sedan starten 1995. Om du vill vara extra försiktig så kan du själv ta backup på e-posten i ditt mailprogram.