Bredband – Företag

För beställning och aktuella priser se våra sidor för företag, fastigheter och bostäder.

Om du inte kan surfa så brukar en bra början vara att starta om datorn, starta om routern och annan elektronik som kan tänkas ha med bredbandet att göra. Kontrollera även att alla enheter får ström. Dessa är de absolut vanligaste lösningarna på Internetproblem. En annan orsak till att du inte kan surfa kan förstås vara att vi har ett fel i vårt bredbandsnät. Om så är fallet så brukar det vara löst rätt så snart, oftast inom bara några minuter. Du är alltid välkommen att ringa oss vid problem alternativt att du avvaktar en liten stund i väntan på att vi själva hittar och löser problemet.

Relaterade länkar

Frågor & svar

• Vilka DNS-servrar ska vi använda?

Våra DNS-servrar har följande IP-nummer: