WordPress

Här nedan kan du se svar på vanligt förekommande frågor gällande hur du arbetar i hemsidor byggda i wordpress. Om du inte hittar svar på det du söker så kontakta oss på eller 021-3380040.

Frågor & svar

• Hur lägger jag in wordpress på ett webbhotell?
    1. Ladda ner den senaste versionen av WordPress här
    2. Packa upp arkivet i en tom mapp på din dator.
    3. Starta ditt FTP-program , fyll i inloggningsuppgifterna du fått från oss och ladda upp alla filer i mappen wwwroot.
    4. Gå till adressen för din webbplats, t.ex www.din-webbadress.se Fyll i databasuppgifterna som efterfrågas och önskade inloggningsuppgifter och fortsätt. Detta bör installera dina databas-tabeller.
    5. Om det uppstår problem, dubbelkolla att alla uppgifter för databas osv stämmer. Försök sedan igen. Om det fortfarande uppstår problem så kan du besöka WordPress Sveriges forum< för att få svensk support. Alternativt besök den officiella webbplatsen och dess supportforum.
    6. Du kan nu gå till inloggningssidan. Logga in med användarnamnet och lösenordet du angav vid installationen.
    7. Så snabbt går det! Det var allt!