Västerås Företagsregister

Företagsregistret från Invest Västerås innehåller alla aktiva företag och organisationer med fysiskt arbetsställe inom Västerås kommun. I företagsregistret kan du därmed söka bland tusentals företag från Västerås.

Gör ditt företag lätthittat

Invest Västerås uppdrag är att se till att Västerås har bästa möjliga förutsättningar för etablering och utveckling av företag. Tillsammans med företagare och övriga näringslivsaktörer stärker de Västerås näringsliv och jobbar för ett positivt företagsklimat. Som en del i det arbetet har de en företagskatalog som listar de tusentals aktiva företag och organisationer som har ett fysiskt arbetsställe inom Västerås kommun.

Invest Västerås marknadsför företagsregistret i olika kanaler så det kan vara en bra idé att söka fram ditt företag för att kontrollera och vid behov komplettera uppgifterna. Uppdateringar och medverkan är kostnadsfri för företagen. Förutom att söka på företagsnamn och bransch finns det en fritextsökning som söker i den beskrivande texten om ditt företag. Det gör så klart att du ska se till att den beskrivande texten om ditt företag innehåller ord som du vill bli hittad på. För vår egen del har vi på sidan för QuickNet lagt in relevanta ord som bredband, internet, webbyrå, hemsidor och digital marknadsföring.

Besök Västerås Företagsregister

Fler företagsregister

  • Västerås Stad och UC har ett eget register med företag från Västerås. Där kostar det dock en slant att uppdatera sina uppgifter och designen är inte lika modern men det kan ändå vara värt att kontrollera att uppgifterna stämmer. Även i detta register finns så klart vi på QuickNet med.

Ämnen: , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Grundkurs i sökmotoroptimering

Lär dig grunderna inom sökmotoroptimering genom en handbok utgiven av Google. Handboken finns att ladda ner som en pdf.

Frukostmöte om att handla el

Till årets första frukostmöte välkomnar vi därför Patrick Serra som är försäljningschef på Mälarenergi Elhandel som kommer svara på era Läs mer

Ny webbplats till LoArt

Vi på webbyrån har nu lanserat en ny webbplats åt en LoArt. Vi har tillsammans med kunden tagit fram den Läs mer

Årets marknadsförare?

Vi är stolta över att tillsammans med Pingdom och Atrium Ljungberg blivit nominerade till Guldstänk som årets marknadsförare 2010.

Frukostmöte om iPad 2

På frukostmötet den 31 mars kommer vi berätta om och svara på era frågor om iPad 2 samt andra aktuella Läs mer

Frukostmöte om kommunikation

Vi träffar två Västeråsare som på olika sätt jobbar med kommunikation och tillsammans berättar de om hur man kommunicerar på Läs mer