Bevaka ditt varumärke

Dagligen publiceras det miljarder med nyhetsartiklar och inlägg på bloggar och sociala medier vilket gör det totalt omöjligt att manuellt hålla koll på vad som skrivs om ditt varumärke. För att underlätta detta arbete finns det ett antal bra verktyg som med automatik övervakar stora delar av den digitala världen och meddelar dig när något nytt skrivs om ditt varumärke.

Verktyg för digital omvärldsbevakning

Google Alerts är en identifierings- och aviseringstjänst för innehållsändring som erbjuds av sökmotorföretaget Google. Tjänsten skickar e-post till användaren när den hittar nya resultat – till exempel webbsidor, tidningsartiklar, bloggar eller vetenskaplig forskning – som matchar användarens sökord.

Steg för steg guide: Skapa en kostnadsfri bevakning med Google Alerts

Meltwater är ett globalt bolag inom omvärldsbevakning. Med hjälp av Meltwaters plattform kan kunderna bevaka redaktionella- och sociala medier samt ta fram analyser på bådadera.

Notified har en tjänst för mediebevakning där du omedelbart får tillgång till miljontals källor i såväl nyhetsmedia, sociala medier och etermedia. Du kan skapa sökningar som hjälper dig få insikter du behöver, oavsett om det gäller ert varumärke, vad era konkurrenter gör eller specifika branschnyheter. När verktyget hittar det du bevakar får du omedelbara notifikationer levererade på det sätt som du föredrar.

Retriever har ett verktyg som upptäcker dina viktiga omnämnandena i sociala medier. Ta del av vem som publicerar om dina intresseområden, i vilken kanal och hur mycket engagemang inlägget skapade. Retriever är även en social lyssningstjänst som hjälper dig att hitta relevanta inlägg från det sociala mediebruset. De täcker alla de viktigaste sociala mediekanalerna, inklusive Twitter, Instagram, Facebook, Youtube och diskussionsforum och bloggar.

Ämnen: , , , , , , , , , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Annonsering på Facebook

Det är dock inte det stora antalet du kan nå via Facebook som gör annonseringen så bra utan möjligheten att Läs mer

Grundkurs i sökmotoroptimering

Lär dig grunderna inom sökmotoroptimering genom en handbok utgiven av Google. Handboken finns att ladda ner som en pdf.

Kortare adress på Facebook

När du skapar en ny profil eller företagssida på facebook får den en väldigt lång adress. Du kan dock enkelt Läs mer

Webbaserat bildprogram

Behöver du ha redigera en bild och inte har tillgång till photoshop eller liknande program på din dator är Pixlr Läs mer

Hur ska jag utforma mina nyhetsbrev?

Vad är nyttig information för din mottagare och hur ska den presenteras? Detta är viktiga frågor för dig. Med E-postmarknadsföring Läs mer

Förhandsvisning på Google

Google har lanserat Instant Previews i sökresultaten på googleGoogle har lanserat Instant Previews i sökresultaten på google.se. Det gör att Läs mer