Webbannonsering

Den finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller marknadsföring via webbannonsering. Nedan ser du en del av kanaler vi använder men alla passar inte till alla företag och branscher. Tveka inte att kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående dina annonser på webben.

Målgrupper

Vi tar fram målgrupper för att rätt personer ska se ert budskap.

Annonser

Vi skapar annonstexter och banners för dina annonskampanjer.

Uppföljning

Vi mäter, följer upp och utvärderar dina kampanjer.

Google

I dagsläget är sökmotorerna ett av de viktigaste medierna för köpare att samla information. Din position är därför viktig när en potentiell kund söker efter dina produkter och tjänster. Annonser på Google är ett medel som har stor genomslagskraft. Minuten annonsen läggs ut hittas du på dina utvalda sökord, och det är lätt att rikta annonsen till rätt målgrupp.

Facebook

Möjligheten att rikta annonser på Facebook är i det närmaste oändlig. Förutom de vanliga kriterierna som ålder, kön, intressen och bostadsort kan du styra annonsen efter personernas relations- och familjestatus samt eventuella barns ålder.

Matchad

Matchad är ett bolag i Bonnierkoncernen som gör att du kan annonsera på webbplatser som till exempel DN, Expressen, Kvällsposten, DI och Privata affärer. Annonserna matchas via nyckelord och visas därmed enbart i anslutning till relaterade artiklar, det går även att ställa in så annonserna enbart visas för besökare från ett avgränsat geografiskt område. Du betalar enbart per klick och kan därmed få stor valuta för sina annonspengar.

Kontaktperson

Cathrine Öberg
021 - 338 00 32