Poddar om IT-Säkerhet

Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, förbättringar, idéer och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. I det här inlägget delar vi med oss av poddar inom IT-säkerhet som vi tycker är värda att lyssna på. Poddarna har lite olika svårighetsnivåer så det finns bra poddar både för nybörjare och för de med mer kunskap inom säkerhetsområdet.

Våra poddtips

Samtliga poddar nedan finns på de vanliga poddplattformarna.

 • Säkerhetspodcasten var Sveriges första renodlade podd om IT-säkerhet och håller fortfarande väldigt bra kvalité. Nya avsnitt släpps runt en gång per månad och behandlar då aktuella ämnen.
 • IT-säkerhetspodden inriktar sig på att prata IT-säkerhet för en målgrupp som är intresserad av spännande ämnen inom teknik oavsett ifall man arbetar med säkerhet eller IT. De pratar på ett lättsamt vis, förklarar och blandar humor med tekniskt snack.
 • Cyber Talks är en podcast om cybersäkerhet som ska avhandla aktuella frågor och utmaningar som dagens CISO:s (Chief Information Security Officer) står inför.
 • Bli säker-podden kommer ut en gång per vecka och går igenom aktuella ämnen inom IT-Säkerhet.
 • Säkerhetssnack varvar nyheter, utmaningar samt tips och råd inom framför allt den tekniska delen av säkerhetsområdet.

Saknar du någon podd?

Vi tar tacksamt emot fler tips på poddar som behandlar IT-Säkerhet.

  Ditt tips

   

   

  Ämnen: , ,

  digital marknadsföring

  Marknadsföring

  Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

  Nätverk i Västerås

  Nätverk

  Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

  Hemsidor i Västerås

  Hemsidor

  Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Relaterade artiklar

  Webbaserade angrepp ökar

  Enligt antivirus- och internetsäkerhetsföretaget Symantecs nyligen släppta rapport Internet Security Threat Report ökade webbaserade angrepp med 36% under år 2011.

  Skydda ditt företag mot nätbedragare

  .SE har i samarbete med Svensk Handel, polisen och Företagarna gett ut en ny guide om hur du som företagare Läs mer

  Bluffakturor och annat skräp

  Det finns många bedragare på internet och de är riktigt fiffiga på att hitta på nya sätt att luras. Det Läs mer

  Åskskydd

  Här i Sverige åskar det runt 5-20 dagar om året och det sker omkring hundratusen blixtnedslag runt om i landet. Läs mer

  Digitala brevlådor

  Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och företag digitalt i stället för på papper. Förutom att det Läs mer

  Förhindra adressändring

  Via de två e-tjänsterna Adresslåset och Spärra obehörig adressändring förhindrar du att någon obehörig ändrar din adress.