Det finns en del att tänka på när det är dags att köpa en ny hemsida för att den ska bli så bra som möjligt. För att vi ska kunna hälpa er på bästa sätt har vi sammanställt några läsvärda tips inför vad du borde fundera på inför du går vidare med processen att köpa en hemsida.

Våra tips

 • Fundera nog igenom vad som är ert mål och syfte med hemsidan. Vill ni att era kunder ska köpa direkt på hemsidan, starta en prenumeration på ert nyhetsbrev eller hitta era kontaktuppgifter. Oavsett hur få eller många mål ni har så är det bra att sammanställa dem tidigt i arbetet.
 • Bestäm om ni själva vill skriva era texter och fotografera era bilder eller ska ni ta hjälp med detta? Att tidigt i processen även starta arbetet med innehållet gör att hela arbetet flyter på betydligt bättre.
 • Se till att ni äger en domän eller registrerar en ny.

Se exempel på hemsidor

 

Kontakta oss

  Kunduppgifter
  Meddelande *

  * = Obligatorisk uppgift

  Produktion av hemsidor

  Under många år har vi på QuickNet Webbyrå i Västerås utvecklat ett helhetstänk kring hemsidor. Idag är det ett måste för att sticka ut och få ett mätbart resultat. Vi samlar hela tiden på oss ny kunskap om hur kunder tänker när de annonserar, köper och söker information på internet. Slutresultatet blir genomtänkta och professionella webbplatser med mycket personlighet. Vi hjälper till med allt från att ta fram en layout som följer ditt företags grafiska profil till att implementera din webbplats i någon av våra tjänster för publicering av information på webben. Vi använder oftast wordpress som verktyg men kan även andra system. När webbplatsen är klar hjälper vi dig med marknadsföring och besökaranalys.

  Läs mer om vår produktion av hemsidor

  Läsvärt om om hemsidor

  Tobias från vår webbyrå skriver regelbundet krönikor i Västerås Tidning Business på ämnet hemsidor och digital marknadsföring. I dessa krönikor finner du fler tips som hjälper dig att göra er hemsida och marknadsföring ännu bättre.