Enkel företagstelefoni

Företagstelefoni måste vara enkelt. Enkelt att köpa och enkelt att installera. Men framförallt – enkelt att använda. När du köper företagstelefoni hos oss får du precis det och lite till. Våra tekniker finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa till när det behövs.

Med vår företagstelefoni betalar ni endast för det antal användare ni behöver för stunden. Växer företaget så beställer ni fler anknytningar och krymper företaget så minskar månadskostnaden. Dessutom är växeln alltid uppdaterad med de modernaste växelfunktionerna. Allt för att göra ert företag effektivt och konkurrenskraftigt.

Att införa ett nytt telefonsystem skrämmer bort många på grund av att det tidigare varit både kostsamt och krångligt. Samtidigt vill man ju som företagare ha moderna telefoner som är anpassade för verksamhetens behov och som utvecklas i takt med det övriga samhället.

Se priser och skicka offertförfrågan på företagstelefoni här

Vill du veta mer om vår företagstelefoni?

Kontakta oss så besvarar vi dina frågor om vår tjänst för företagstelefoni.

  Kontaktuppgifter


  Meddelande

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service. Från våra kontor i Västerås och Eskilstuna kan vi snabbt nå ut till våra kunder för att hjälpa till med allt från  företagstelefoni och bredband till hemsidor och marknadsföring.

  Molnväxel

  Med vår molnväxel betalar ni endast för det antal användare ni behöver för stunden. Växer företaget så beställer ni fler anknytningar och krymper företaget så minskar månadskostnaden. Dessutom är molnväxeln alltid uppdaterad med de modernaste växelfunktionerna. Allt för att göra ert företag en effektiv och konkurrenskraftig företagstelefoni.

  Läs mer om vår molnväxel

  SIP-trunk

  Har du en egen telefonväxel för er företagstelefoni kan du hyra en SIP-trunk till er telefonväxel av oss. Våra SIP-trunkar har ett mycket låg löpande avgift och kommer att generera er en stor besparing jämfört mot era avgifter på er tidigare växelanslutning för er företagstelefoni.

  Läs mer om vår SIP-Trunk

  Telefonkonferens

  Abonnera på vår tjänst för telefonkonferenser så kan du enkelt och snabbt starta igång ett telefonmöte. Tjänsten för telefonkonferenser är ett bra komplement till er företagstelefoni om ni inte har den funktionen i er telefonväxel.

  Läs mer om telefonkonferenser