Poddar om AI

Artificiell intelligens (AI) eller maskinintelligens är förmågan hos datorprogram och robotar att efterlikna människors och andra djurs naturliga intelligens, främst kognitiva funktioner såsom förmåga att lära sig saker av tidigare erfarenheter, förstå naturligt språk, lösa problem, planera en sekvens av handlingar och att generalisera.

Våra poddtips

Samtliga poddar finns på på de vanliga poddplattformarna.

 • I AI för ledare och CxO:er får du som lyssnare möta några av Sveriges främsta experter inom AI och lyssna till vad de tycker att du som chef och ledare skall veta om Artificiell Intelligens.
 • AI-podden är Sveriges populäraste teknikpodd och en samlingsplats som belyser utvecklingen ut i samhället med gäster från samhällets alla håll. Podden är av en populärvetenskaplig karaktär vars mål är att sprida kunskap om AI men även öka intresset och väcka nyfikenheten i samhället.
 • Chat GPT Podcast går in i världen av artificiell intelligens och utforskar språkmodellernas möjligheter och begränsningar. I podden diskuteras även framtiden för språkmodeller och den potentiella inverkan det kan ha på olika branscher gällande alt från från naturlig språkbehandling till kreativt skrivande.
 • AI och jobben ges ut av Sverige Radio och informerar om hur automatisering och artificiell intelligens revolutionerar arbetsmarknaden idag och i framtiden.
 • AI in Education podcast ges ut av Micrsoft i Australien och handlar om artificiell intelligens i utbildningen – vad det är, hur det fungerar och de olika sätt det används på. Det är inte för seriöst eller för tekniskt och är tänkt att vara en överskådlig konversation med bakgrundsinformation.

Har du tips på fler poddar eller guider inom området så är du varmt välkommen att tipsa oss.

  Ditt tips

  Ämnen: , ,

  digital marknadsföring

  Marknadsföring

  Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

  Nätverk i Västerås

  Nätverk

  Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

  Hemsidor i Västerås

  Hemsidor

  Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Relaterade artiklar

  Kortare adress på Facebook

  När du skapar en ny profil eller företagssida på facebook får den en väldigt lång adress. Du kan dock enkelt Läs mer

  Webbaserat bildprogram

  Behöver du ha redigera en bild och inte har tillgång till photoshop eller liknande program på din dator är Pixlr Läs mer

  Korta ner långa webbadresser

  Långa adresser till hemsidor kan ibland ställa till det i bland annat vissa mailprogram då det blir radbrytningar i adresserna. Läs mer

  Konvertera .Numbers till Excel

  Filer av formatet .numbers är skapade i iWork som är Apples motsvarighet till office / excel och innehåll verktyg för Läs mer

  QR-koder

  QR-koder har under den senaste tiden blivit allt mer vanliga, bland annat eftersom det finns en mängd med streckkodsläsare tillgängliga Läs mer

  Aktuella trender inom e-handeln

  Den just nu tydligaste trenden inom e-handeln är att allt mer tid och resurser läggs på att skapa en personlig Läs mer