Bredband i Hallstahammar

Inga bindningstider, inga faktureringsavgifter, ingen telefonkö

Billigt bredband

Ett snabbt och stabilt bredband via stadsnätet i Hallstahammar, Kolbäck, Strömsholm och Mölntorp. Hos oss får du alltid snabb och vänlig service från vår personal i Västerås och Eskilstuna. På vår sida för vanliga frågor om bredband via stadsnätet kan du se hitta mer information gällande tjänsten.

Beställ här

Hastighet

Betalningsalternativ

Mer information om E-faktura får du i samband med att vi aktiverar tjänsten.

Mer information om Autogiro får du i samband med att vi aktiverar tjänsten

Router

Som QuickNet-kund kan du hyra en router/Wifi-router. I detta abonnemang tar QuickNet ansvar för att routerns alla inställningar är optimerade för att ge bästa möjliga kvalité. Om routern skulle gå sönder eller inte fungera helt perfekt kan du kostnadsfritt få en ny. Du kan även ringa till oss så går vi in i routern och ställer in den. Ingen bindningstid, en kalendermånads uppsägningstid. Routern skickas ut kostnadsfritt med posten.

Personuppgifter

Leveransuppgifter

Uttagsnumret hittar du på dosan i ditt hem. Detta nummer måste uppges för att vi ska kunna koppla in bredbandet till dig.


Startkostnad
Månadskostnad

Summering:

0 kr

751 kr/mån

Stadsnätet i Hallstahammar

De tre kommunerna Västerås, Strängnäs och Hallstahammar äger tillsammans bolaget Fibra för att driva stadsnätet för bredband och internet. Drift- och utvecklingsbolaget Fibra binder samman och utvecklar stadsnätet, som är ett av Sveriges största nät för bredband och internet. Fibra är alltså det som tidigare gick under namnet Mälarenergi Stadsnät. Fibra äger det fysiska kabelnätet och vi som operatör ser till att du som kund via ditt bredband kan surfa på internet.

Förutom i Hallstahammars tätort finns stadsnätet i ett stort antal samhällen, byar och områden. Här nedan har vi listat några exempel på där stadsnätet finns och skapar möjlighet till ett snabbt och stabilt bredband.

  • Kolbäck
  • Strömsholm
  • Mölntorp
  • Sörstafors

Anslutna bostadsbolag

I Hallstahammar är det ett antal bostadsbolag som valt att ansluta sina fastigheter till stadsnätet för att ge sina hyresgäster möjligheten till ett snabbt, prisvärt och stabilt bredband. Här nedan kan du se en del av de fastighetsägare som vi vet är anslutna men det finns betydligt fler, har du tips på fler bostadsbolag som är anslutna till stadsnätet så tipsa oss gärna. Om du själv äger en bostadsfastighet eller jobbar på ett bostadsbolag som är intresserade av bredband eller porttelefoni så kontakta oss gärna för mer information.

  • Hallstahem

Anslutna bostadsrättsföreningar

I Västerås, Strängnäs och Hallstahammar är det ett antal bostadsrättsföreningar som valt att ansluta sina fastigheter till stadsnätet för att ge sina boende ett snabbt, prisvärt och stabilt bredband. Här nedan kan du se en del av de bostadsrättsföreningar som vi vet är anslutna men det finns betydligt fler, har du tips på fler bostadsrättsföreningar  som är anslutna till stadsnätet så tipsa oss gärna. Om du själv bor i en bostadsrättsföreningar  eller sitter i styrelsen i en BRF som är intresserade av bredband eller porttelefoni så kontakta oss gärna för mer information.

  • BRF Östtuna
  • BRF Konsumhuset i Kolbäck
  • Brf Skålen

Gruppavtal för bostäder

Genom att gruppansluta samtliga bostäder i en BRF, samfällighet eller ett hyreshus blir kostnaden per anslutning betydligt lägre än om alla ska ha egna abonnemang för bredband och telefoni.
Läs mer om gruppavtal för bredband