Bredband i Hallstahammar

Ett snabbt och stabilt bredband via stadsnätet i Hallstahammar, Kolbäck, Strömsholm och Mölntorp. Hos oss får du alltid snabb och vänlig service från vår personal i Västerås och Eskilstuna.

Inga bindningstider Ingen telefonkö Lokal support

Fibra i Hallstahammar

De tre kommunerna Västerås, Strängnäs och Hallstahammar äger tillsammans bolaget Fibra för att driva stadsnätet för bredband och internet. Drift- och utvecklingsbolaget Fibra binder samman och utvecklar stadsnätet, som är ett av Sveriges största nät för bredband och internet. Fibra är alltså det som tidigare gick under namnet Mälarenergi Stadsnät. Fibra äger det fysiska kabelnätet och vi som operatör ser till att du som kund via ditt bredband kan surfa på internet.

Förutom i Hallstahammars tätort finns stadsnätet i ett stort antal samhällen, byar och områden. Här nedan har vi listat några exempel på där stadsnätet finns och skapar möjlighet till ett snabbt och stabilt bredband.

  • Kolbäck
  • Strömsholm
  • Mölntorp
  • Sörstafors

Beställ bredband här om du är ansluten till Fibra

Hallstahem

Det kommunala bostadsbolaget Hallstahem i Hallstahammar har under många år haft Fibra som kommunikationsoperatör men från hösten 2024 kommer Fibra ersättas av Global Connect. Vi levererar redan idag bredband via Global Connect och kommer aktivera oss i nätet för Hallstahammar för att även framöver kunna leverera bredband till befintliga och nya kunder. Med kontor och tekniker i både Västerås och Eskilstuna är Hallstahammar nära oss vilket skapar bra möjlighet till snabb service.

I samband med bytet från Fibra till Global Connect kommer våra kunder automatiskt flyttas över så du kan beställa ett bredband av oss idag med vetskapen om att vi kommer leverera ett snabbt och stabilt bredband till dig även efter bytet av kommunikationsoperatör.

Läs mer om bredband för Hallstahem

Anslutna bostadsrättsföreningar

I Västerås, Strängnäs och Hallstahammar är det ett antal bostadsrättsföreningar som valt att ansluta sina fastigheter till stadsnätet för att ge sina boende ett snabbt, prisvärt och stabilt bredband. Här nedan kan du se en del av de bostadsrättsföreningar som vi vet är anslutna men det finns betydligt fler, har du tips på fler bostadsrättsföreningar  som är anslutna till stadsnätet så tipsa oss gärna. Om du själv bor i en bostadsrättsföreningar  eller sitter i styrelsen i en BRF som är intresserade av bredband eller porttelefoni så kontakta oss gärna för mer information.

  • BRF Östtuna
  • BRF Konsumhuset i Kolbäck
  • Brf Skålen

Gruppavtal för bostäder

Genom att gruppansluta samtliga bostäder i en BRF, samfällighet eller ett hyreshus blir kostnaden per anslutning betydligt lägre än om alla ska ha egna abonnemang för bredband och telefoni.
Läs mer om gruppavtal för bredband