Poddar om prepping

Prepping handlar om att kunna förbereda sig för ett scenario där viktiga samhällsfunktioner stängs ner. De flesta tänker i första hand på källare fyllda med mat när de hör ordet prepping men ämnet är betydligt bredare än så då det innefattar att i förväg förbereda sig för olika scenarion som kan inträffa både på arbetsplatser och i hemmet. Vill du öka dina kunskaper inom beredskap, vad du kan göra för att förbereda dig och annat relaterat till prepping finns det lyssningsvärda poddar inom området.

Våra poddtips

Samtliga poddar finns på på de vanliga poddplattformarna.

 • Beredskap ges ut av Sveriges Radio och är en podd om att förbereda sig för en kris.
 • Vardagsprepping är en podcast om prepping där de pratar med experter inom beredskap, diskuterar aktuella ämnen och ger tips på hur du med enkla medel kan stärka din beredskap.
 • I väntan på katastrofen är en podcast om prepping med Kalle Zackari Wahlström och Patrick Sellman.
 • Hemberedskap pratar om förberedelser inför krisen. Niklas Larsson och Anette Staaf, utbildad rådgivare i hemberedskap, samtalar om hemberedskap och prepping.
 • Prepperpodden är en podcast om prepping, krisberedskap och personlig frihet. Deras mål är att på ett underhållande sätt utbilda om prepping.
 • Trygghetspodden är inte enbart inriktad på prepping vilket gör att den passar dig som önskar lyssna på en bredare podd inom säkerhet och trygghet.
 • Krisberedskap med familjen är en podd som behandlar hemberedskap, krisberedskap och prepping – med fokus på familjer.

Har du tips på fler poddar eller guider inom området så är du varmt välkommen att tipsa oss.

  Ditt tips

  Ämnen: , ,

  digital marknadsföring

  Marknadsföring

  Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

  Nätverk i Västerås

  Nätverk

  Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

  Hemsidor i Västerås

  Hemsidor

  Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Relaterade artiklar

  Webbaserade angrepp ökar

  Enligt antivirus- och internetsäkerhetsföretaget Symantecs nyligen släppta rapport Internet Security Threat Report ökade webbaserade angrepp med 36% under år 2011.

  Skydda ditt företag mot nätbedragare

  .SE har i samarbete med Svensk Handel, polisen och Företagarna gett ut en ny guide om hur du som företagare Läs mer

  Bluffakturor och annat skräp

  Det finns många bedragare på internet och de är riktigt fiffiga på att hitta på nya sätt att luras. Det Läs mer

  Åskskydd

  Här i Sverige åskar det runt 5-20 dagar om året och det sker omkring hundratusen blixtnedslag runt om i landet. Läs mer

  Digitala brevlådor

  Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och företag digitalt i stället för på papper. Förutom att det Läs mer

  Förhindra adressändring

  Via de två e-tjänsterna Adresslåset och Spärra obehörig adressändring förhindrar du att någon obehörig ändrar din adress.