Poddar om marknadsföring

Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, inspiration, tips och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. I det här inlägget delar vi med oss av lyssningsvärda poddtips om marknadsföring kring sociala medier, influencer marketing och copywriting.

Våra poddtips

Samtliga poddar nedan finns på de vanliga poddplattformarna.

  • Sökpodden är en podd för dig som vill lära dig om SEO, SEM, Google och Facebook. Podden drivs av Michael Wahlgren där han och hans gäster pratar om de senaste inom sök.
  • Sälj – och marknadspodden är en podd för dig som vill ha tips inom digital marknadsföring och försäljning. De ger tips och inspiration till hur man ska nå potentiella digitala köpare.
  • Influencer Marketing Talks är en podd för dig som vill förstå och lära dig mer om influencer marketing. Sanna Ödmark och Frida Ekholm pratar om allt kring marknadsföring samt ger tips på hur man kan ta din marknadsföring till nästa nivå.
  • Veckans Digitala Check! är en podd för dig som vill hålla dig uppdaterad i den digitala världen. Här pratar kommunikationsbyrån med gäster om bland annat vad som når hög räckvidd och sociala mediers nya funktioner och trender.
  • Copypodden är en podd för dig som vill bli ännu bättre på copywriting. Mattias Åkerberg är författare och har skrivit Copyboken. I sin podd gästas han av några utav landets bästa copywriters.

Ämnen: , , ,

digital marknadsföring

Marknadsföring

Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

Nätverk i Västerås

Nätverk

Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

Hemsidor i Västerås

Hemsidor

Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar

Annonsering på Facebook

Det är dock inte det stora antalet du kan nå via Facebook som gör annonseringen så bra utan möjligheten att Läs mer

Grundkurs i sökmotoroptimering

Lär dig grunderna inom sökmotoroptimering genom en handbok utgiven av Google. Handboken finns att ladda ner som en pdf.

Spam i loggen på facebooksidan

Har du problem med att du får in spamkommentarer i loggen på din facebooksidan. Under landsrestriktioner fyller du i de Läs mer

Hur ska jag utforma mina nyhetsbrev?

Vad är nyttig information för din mottagare och hur ska den presenteras? Detta är viktiga frågor för dig. Med E-postmarknadsföring Läs mer

Vad får mottagaren att öppna och läsa mina nyhetsbrev?

Tre variabler styr hur många som öppnar ditt e-postutskick. Ämnesraden ska locka och beskriva utskickets viktigaste innehåll. Inled med en Läs mer

Pressmeddelande om webbyrån

Vi lanserar nu officiellt vår nya webbyrå. Pressmeddelandet är dels skickat till de lokala mediaföretagen samt via webbtjänsten Mynewsdesk. QuickNet Läs mer