Poddar om entreprenörskap

Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, förbättringar, idéer och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. Här delar vi med oss av några poddar om entreprenörskap som är lyssningsvärda både för den som driver eget och den som vill lära sig mer om företagande.

Våra poddtips

Samtliga poddar nedan finns på de vanliga poddplattformarna.

 • Entreprenörsdriv har ett brett fokus inom entreprenörskap. Allt från finansiering och styrelsearbete till ledarskap och personlig utveckling.
 • I huvudet på en entreprenör är en podd för dig som är entreprenör, företagare eller drömmer om entreprenörslivet. Varje vecka gästas podden av entreprenörer som delar med sig av erfarenheter, motgångar, känslor och tips kring sitt entreprenörskap.
 • Framgångspodden är en av nordens största intervjupoddar. Ni får höra om entreprenörers spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier.
 • Business Hacks är podden för entreprenörer och företagare som vill lära sig av de absolut främsta entreprenörerna. Podden gästas av Sveriges främsta experter inom allt från försäljning och sociala medier till privatekonomi och personlig utveckling.
 • Säljpodden är en podcast för säljare, säljchefer, marknadsförare och företagare. Podcasten tar upp ämnen inom försäljning och marknadsföring och gästas av intressanta människor.

Saknar du någon podd?

Vi tar tacksamt emot fler tips på poddar som behandlar entreprenörskap och företagande.

  Ditt tips

   

   

  Ämnen: , ,

  digital marknadsföring

  Marknadsföring

  Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

  Nätverk i Västerås

  Nätverk

  Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

  Hemsidor i Västerås

  Hemsidor

  Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Relaterade artiklar

  Poddar om prepping

  Prepping handlar om att kunna förbereda sig för ett scenario där viktiga samhällsfunktioner stängs ner. De flesta tänker i första Läs mer

  Poddar om el och energi

  Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, förbättringar, idéer och förändringar inom de Läs mer

  Poddar om IT-Säkerhet

  Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, förbättringar, idéer och förändringar inom de Läs mer

  Podcasts

  Podcasts, eller poddradio och poddsändningar som det även kallas, är i korthet en metod för att lägga ut och prenumerera Läs mer

  USB Datablockerare

  En datablockerare för USB ser till så att det inte oavsiktligt förs över någon data via USB när en mobiltelefon Läs mer

  Vad kan du om Internet?

  Tre eller fyra alternativ ges på varje fråga och när du svarat på alla frågor får du direkt se hur Läs mer