Poddar om entreprenörskap

Att lyssna på poddar är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om nyheter, förbättringar, idéer och förändringar inom de ämnen man är intresserad av. Här delar vi med oss av några poddar om entreprenörskap som är lyssningsvärda både för den som driver eget och den som vill lära sig mer om företagande.

Våra poddtips

Samtliga poddar nedan finns på de vanliga poddplattformarna.

 • Entreprenörsdriv har ett brett fokus inom entreprenörskap. Allt från finansiering och styrelsearbete till ledarskap och personlig utveckling.
 • I huvudet på en entreprenör är en podd för dig som är entreprenör, företagare eller drömmer om entreprenörslivet. Varje vecka gästas podden av entreprenörer som delar med sig av erfarenheter, motgångar, känslor och tips kring sitt entreprenörskap.
 • Framgångspodden är en av nordens största intervjupoddar. Ni får höra om entreprenörers spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier.
 • Business Hacks är podden för entreprenörer och företagare som vill lära sig av de absolut främsta entreprenörerna. Podden gästas av Sveriges främsta experter inom allt från försäljning och sociala medier till privatekonomi och personlig utveckling.
 • Säljpodden är en podcast för säljare, säljchefer, marknadsförare och företagare. Podcasten tar upp ämnen inom försäljning och marknadsföring och gästas av intressanta människor.

Saknar du någon podd?

Vi tar tacksamt emot fler tips på poddar som behandlar entreprenörskap och företagande.

  Ditt tips

   

   

  Ämnen: , ,

  digital marknadsföring

  Marknadsföring

  Det finns idag ett enormt utbud av möjligheter när det gäller digital marknadsföring men alla kanaler passar inte till alla företag och branscher. Kontakta oss om du känner att du behöver hjälp eller rådgivning angående din digitala marknadsföring som till exempel SEO och googleannonsering.

  Nätverk i Västerås

  Nätverk

  Vi har stor kunskap i att bygga stabila och högpresterande trådlösa nätverk. Oavsett om du har ett mindre kontor eller en större konferensanläggning kan vi leverera ett kvalitativt trådlöst nätverk till dig. Vi utför även installation och montering inom det mesta kopplat till fiber och nätverk. Våra tekniker har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från planering och inköp till montering och konfigurering

  Hemsidor i Västerås

  Hemsidor

  Alla företag som tänker på sina kunder behöver ha en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skapa en snygg, lättanvänd och sökmotoroptimerad hemsida till ert företag.

  Nära, trygg, personlig

  Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

  Relaterade artiklar

  Kortare adress på Facebook

  När du skapar en ny profil eller företagssida på facebook får den en väldigt lång adress. Du kan dock enkelt Läs mer

  Webbaserat bildprogram

  Behöver du ha redigera en bild och inte har tillgång till photoshop eller liknande program på din dator är Pixlr Läs mer

  Korta ner långa webbadresser

  Långa adresser till hemsidor kan ibland ställa till det i bland annat vissa mailprogram då det blir radbrytningar i adresserna. Läs mer

  Konvertera .Numbers till Excel

  Filer av formatet .numbers är skapade i iWork som är Apples motsvarighet till office / excel och innehåll verktyg för Läs mer

  QR-koder

  QR-koder har under den senaste tiden blivit allt mer vanliga, bland annat eftersom det finns en mängd med streckkodsläsare tillgängliga Läs mer

  Fem böcker med konkret nytta för ditt företagande – Christian Rudolf

  Genom åren har jag läst många böcker om entreprenörskap och företagande, och de jag minns bäst är de som har Läs mer