Webmail

Marknadskontoret

Kundinloggning IM

Kontoret

Växelinloggning

E-postmarknadsföring

En tjänst för effektiv och säljande e-postmarknadsföring

Er e-postmarknadsföring hanteras enkelt och med full uppföljning i verktyget. E-postmarknadsföring ger hög respons och en stark relation till dina kunder till lägsta kostnad.

Med vår verktyget för e-postmarknadsföring sköts dina kundrelationer enkelt och effektivt med e-post. Skapa säljande e-postbrev och nyhetsbrev med din egen profil stärkt av bilder och länkar. Distribuera e-postutskick tidsbestämt och till hela eller utvalda delar av ditt register. Använd i din marknadsföring för nyhetsbrev, information, säljkampanjer, kundvård, inbjudningar mm. Du får full statistik över vilka som öppnat ditt utskick och vilka länkar de klickat på.

I grunden finns ett avancerat internetbaserat kundregister med crmfunktioner som automatiskt sköter utskick, anmälningar, avanmälningar och svar samt aviserar respons från intresserade mottagare för vidare bearbetning i försäljning och marknadsföring.

Systemet stöder din övriga reklam i alla delar och förenklar dina e-postutskick och din e-postmarknadsföring.

Läs om e-postmarknadsföring på vår blogg

Abonnemang:

Priset på abonnemanget styrs av hur många mottagare du vill skicka till. Vi har inga bindningstider vilket gör att du snabbt och enkelt kan justera kostnaden efter ditt behov.

800 mail/månad 195 kr/månad
2000 mail/månad 395 kr/månad
4000 mail/månad 595 kr/månad
10000 mail/månad 1395 kr/månad
30000 mail/månad 2295 kr/månad
50000 mail/månad 2895 kr/månad
100000 mail/månad 3895 kr/månad

 

 

 

Enskilda utskick

Ska du göra ett enskild utskick vid ett eller ett fåtal tillfällen hjälper vi gärna till med produktion och/eller distribution. Kontakta oss för prisförslag.

Prova kostnadsfritt vårt verktyg för e-postmarknadsföring
Prova ett av marknadens kraftfullaste verktyg för e-postmarknadsföring kostnadsfritt under 14 dagar. Fyll i dina uppgifter nedan för en personlig demonstration eller kontakta oss på telefon 021-338 00 00.


Provperioden medför inga förbindelser.

Skapa demokonto
fbDela på Facebook fbDela på Twitter