Webmail

Marknadskontoret

Kundinloggning IM

Kontoret

Växelinloggning

E-postmarknadsföring

En tjänst för effektiv och säljande e-postmarknadsföring

Er e-postmarknadsföring hanteras enkelt och med full uppföljning i verktyget. E-postmarknadsföring ger hög respons och en stark relation till dina kunder till lägsta kostnad.

Med vår verktyget för e-postmarknadsföring sköts dina kundrelationer enkelt och effektivt med e-post. Skapa säljande e-postbrev och nyhetsbrev med din egen profil stärkt av bilder och länkar. Distribuera e-postutskick tidsbestämt och till hela eller utvalda delar av ditt register. Använd i din marknadsföring för nyhetsbrev, information, säljkampanjer, kundvård, inbjudningar mm. Du får full statistik över vilka som öppnat ditt utskick och vilka länkar de klickat på.

I grunden finns ett avancerat internetbaserat kundregister med crmfunktioner som automatiskt sköter utskick, anmälningar, avanmälningar och svar samt aviserar respons från intresserade mottagare för vidare bearbetning i försäljning och marknadsföring.

Systemet stöder din övriga reklam i alla delar och förenklar dina e-postutskick och din e-postmarknadsföring.

Läs om e-postmarknadsföring på vår blogg

Priser:

800 mail/månad 195 kr/månad
2000 mail/månad 395 kr/månad
4000 mail/månad 595 kr/månad
10000 mail/månad 1395 kr/månad
30000 mail/månad 2295 kr/månad
50000 mail/månad 2895 kr/månad
100000 mail/månad 3895 kr/månad

Prova kostnadsfritt vårt verktyg för e-postmarknadsföring
Prova ett av marknadens kraftfullaste verktyg för e-postmarknadsföring kostnadsfritt under 14 dagar. Fyll i dina uppgifter nedan för en personlig demonstration eller kontakta oss på telefon 021-338 00 00.


Provperioden medför inga förbindelser.

Skapa demokonto
fbDela på Facebook fbDela på Twitter