Privat: E-handel

Arbetsprocess

Förstudie

Med vår långa erfarenhet av e-handel och alla dess delar kan du vara säker på att du får det stöd och engagemang som behövs för att starta eller utveckla din affärsverksamhet. Vi vet vad som krävs för att lyckas och erbjuder analys och förstudier för att säkerställa din affärsidé.

Produktion och utveckling

När vi har ett gemensamt och klart mål för din e-handel kan vi starta produktionen. Du har alltid en erfaren projektledare till hands och ett team av designers och utvecklare att tillgå. Du följer hela processen genom vår utvecklingsmiljö och kan vara med och påverka utseende och funktionalitet under tiden.

Utbildning och support

Vi levererar alltid en skräddarsydd utbildning i ditt nya e-handelssystem, för att du garanterat ska kunna dra nytta av all funktionalitet samt arbeta så effektivt som möjligt. Som del i våra supportavtal har du alltid tillgång till svensk support via telefon eller e-post där vi kan hjälpa dig med frågor och funderingar. Kommer du på en idé som du vill bolla med någon, så finns vi till hands för det så klart.

Drift och underhåll

När din plattform är klar för lansering erbjuder vi kostnadseffektiva driftlösningar med maximal kvalitet och säkerhet. Vi optimerar både hårdvara och mjukvara för att vara perfekt anpassad efter dina behov. Din lösning övervakas dygnet runt, alla dagar om året, för att säkerställa tillgängligheten för din lösning.

Uppföljning

Uppföljning är en av de viktigaste delarna i en lyckad satsning på e-handel. Vi tillhandahåller kontinuerliga uppföljningar där bland annat din trafik analyseras och förslag på eventuella förbättringar kan leda till ökad konvertering och försäljning. Genom att t ex utvärdera dina digitala kampanjer ser du klart och tydligt se vilka kanaler du bör arbeta med eller utveckla. Vi erbjuder även djupare analyser av allt från produkter, utformning, A & B tester, kundförfrågningar, enkäter etc.

 

 

Kundcase

E-handel

Tullhuset Living

Tullhuset Living är en unik butik med ett av Västerås bästa lägen.

Miniroom.se

Miniroom erbjuder ett brett sortiment av kvalitét- och märkesvaror för barn och deras rum.

Skultuna Mässingsbruk

I över fyra sekler har Skultuna tillverkat guldskimrande mässingsföremål.

Kajaktiv

Kajaktiv är en svensk distributör av kajaker och utrustning.

KidsBrandStore

KidsBrandStore har ett mål. Att bli nordens största webbutik inom mode för barn och ungdomar.

Mästerblomman

Mästerblomman erbjuder sina kunder blommor för alla tillfällen.

Dustcontrol

Dustcontrol levererar mobila stoftavskiljare och stationära centralsuganläggningar till hela världen.

Fiskeflugor

Fiskeflugor.se har vuxit till en av nordens största onlinebutiker för flugfiske.

Viktminskningsshop.se

En nätbutik som har produkter för dig som vill gå ner i vikt, behålla vikten och komma i form.

Supplementstore.se

Ett av Sveriges snabbast växande kosttillskottsföretag och har valt att verkligen satsa på kvalité.