Billig hemtelefoni

Vi erbjuder billig hemtelefoni inom Sverige eller till utlandet. Flytta ditt abonnemang på hemtelefonen till oss från andra dyra operatörer för att spara pengar varje månad. Hemtelefoni via bredband erbjuder alla tjänster du är van att ha med traditionell fast telefoni via telejacket. Besparingar med IP-telefoni räknas i tusenlappar om året jämför med traditionell hemtelefon via kopparnätet. Hemtelefoni via IP fungerar optimalt med uppkoppling via fiber, stadsnät eller ADSL-bredband men många ringer numera även via mobilnätet (mobilt bredband 4g eller 5g).

Fördelar med vår hemtelefoni

 • Vår hemtelefoni är ej bunden till någon bredbandsleverantör så du kan fortsätta använda den leverantör av bredband du har idag.
 • Tjänsten är enbart beroende av el och internetuppkoppling.
 • Du kan ta med din hemtelefon om du bor delar av året utomlands eller i semesterhuset. Du behåller då ett svenskt telefonnummer som dina vänner kan ringa till och själv ringa till svenska telefonnummer för vanligt minuttaxa.

Se priser och beställ här

QuickNet hemtelefoni

Bredband och hemtelefoni

Ingen bindningstid, Ingen faktureringsavgift, Ingen telefonkö

Förhindra adressändring

Via de två e-tjänsterna Adresslåset och Spärra obehörig adressändring förhindrar du att någon obehörig ändrar din adress.

Digitala brevlådor

Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och företag digitalt i stället för på papper. Förutom att det ger en säker överföring och lagring av information minskas miljöpåverkan via minskad pappersförbrukning och transport.

Åskskydd

Här i Sverige åskar det runt 5-20 dagar om året och det sker omkring hundratusen blixtnedslag runt om i landet. Alla elektriska apparater och anläggningar påverkas av de överspänningar som bildas vid åskväder. Till exempel datorer, TV-apparater och WiFi-rourar kan förstöras helt eller delvis om hemmet är oskyddat.

Snabbt, billigt, enkelt

Med vår hemtelefoni ringer du och tar emot dina fasta samtal via ditt bredband.

Frågor & svar

 • Vad kostar det att ha hemtelefon?

  Hur mycket det kostar att ha hemtelefoni beror på hur mycket du ringer. Vi har tre olika abonnemangsformer som är tänkta att passa olika typer av konsumenter av hemtelefoni.

  Se våra priser på hemtelefon

 • Har ni hemtelefoni via mobilnätet?

  Om du har en internetrouter som ansluter till internet via 4G eller 5G så fungerar det att ringa via vår hemtelefoni.

 • Kan jag ta med hemtelefonen till utlandet?

  Telefonboxen kräver el och en internetuppkoppling för att fungera. Så länge du har tillgång till det kan du ta med din hemtelefon om du bor delar av året utomlands. Du behåller då ett svenskt telefonnummer som dina vänner kan ringa till och själv ringa till svenska telefonnummer för vanligt minuttaxa.

 • Kan jag ta med hemtelefonen till sommarstugan?

  Telefonboxen kräver el och en internetuppkoppling för att fungera. Så länge du har tillgång till det kan du ta med din hemtelefon till sommarstugan/fritidshuset/fjällstugan.

 • För vilka passar er hemtelefoni?

  Tjänsten passar för boende i Sverige som vill ha ett komplement till sin mobiltelefoni. Det kan till exempel vara bra på platser med ojämn och osäker mobiltäckning. Hemtelefoni med svenskt hemnummer passar även perfekt för den som under perioder av året befinner dig utomlands och av någon anledning inte kan eller vill sköta kontakten med dina vänner, släktingar och bekanta i Sverige via digitala plattformar som Teams, Skype, Facetime eller Zoom. Till exempel om man bor i Thailand, Spanien, Italien, Kanarieöarna, Portugal eller på andra populära och solsäkra ställen.

 • Hur fungerar telefon via fiber?

  Telefon via fiber innebär att du ringer och tar emot dina fasta samtal via ditt bredband, istället för Telias jack i väggen. Har du t.e.x. bara en trådlös telefon eller bordstelefon kopplar du telefonsladden till vår teleadapter istället för telefonjacket. Telefoniadaptern kopplas i sin tur till din fiberanslutning. Antingen direkt i uttaget eller den mer vanliga lösningen att koppla via en bredbandsrouter.