Webbplatser

Vi har lång erfarenhet att hjälpa företag att synas på nätet. Vi hjälper till med allt från att ta fram en layout som följer ditt företags grafiska profil till att implementera din webbplats i någon av våra tjänster för publicering av information på webben. När webbplatsen är klar hjälper vi dig med marknadsföring och besökaranalys.

Responsiv layout

Besökarna på en webbplats använder idag många olika enheter. Vi ser till att din hemsida fungerar bra i både datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Sökmotoroptimering

En bra position på sökmotorer som Google och Bing är viktig för att en potentiell kund som söker efter dina produkter och tjänster ska hitta din webbplats.

Webbstatistik

Vi kopplar in Google Analytics för att du enkelt ska kunna se hur många som besöker din webbplats, vad dom tittar på och annan värdefull information.

Din egen webbplats

Våra formgivare skapar i samråd med er en snygg och modern design som följer företagets profil.

Designen kopplas till publiceringsverktyget WordPress. Via WordPress kan du enkelt ändra och uppdatera information på hemsidan. Du behöver inte installera något program på din dator eftersom all administration sker via webbläsaren.

Med WordPress kan du bland annat:

  • Hantera navigeringen
  • Lägga och ändra till sidor
  • Skriva nyheter
  • Lägga till bilder och gallerier
  • Redigera text och länkar
  • Bygga kontaktformulär
  • Länka till dokument

Vi ser till att dina texter och bilder läggs in på hemsidan samt att sidan byggs på ett sätt som gör den sökbar på sökmotorerna.

Det är viktigt att din webbplats hålls levande för att besökarna ska återvända. Vi utbildar dig och dina kollegor i verktyget så att ni enkelt kan göra detta på egen hand.

 

Kundcase

Webbplatser

Salong AQVA

Salong AQVA ger dig en upplevelse inom allt från topp till tå.

Hotel Plaza

Hotel Plaza som ligger centralt i Västerås har genomgått en otrolig förvandling.

TB Screen

Ett av Sveriges största och modernaste tryckerier

Västerås Folkhögskola

IndustriQompetens

Västerås Konstmuseum

Ilter Clinic

Kontaktperson

Cathrine Öberg
021 - 338 00 32