ISDN-gateway

Vi levererar en ISDNgateways ihop med er SIP-Trunk som konverterar er ISDN-växel i sin helhet.

Vi levererar en ISDNgateways ihop med er SIP-Trunk som konverterar er ISDN-växel i sin helhet. Ni kan alltid köpa en kompatibel gateway till ett attraktivt pris av oss. Våra gateways fungerar med de allra flesta ISDN-växlar bl.a. Ericsson Buisness Phone, Samsung, LG, Panasonic, Lucent, Avaya och Siemens. Vi testkör och konfigurerar er ISDNgateway så att den är helt klar för användning när den levereras till ert kontor. Vår support kan vid behov snabbt kommunicera med er ISDNgateway per distans vid behov av felsökning, omkonfigurering samt justera inställningar i er utrustning.

Vi har valt att använda oss av av ISDNgateways av märket Patton då vi anser att den utrustningen är den mest kvalitativa samt för dess mycket goda konfigureringsmöjligheter. Pattonboxarna är så kallat ”rätt intelligenta” och vår support kan under installation eller vid en felsökning se vad som händer i er växel och i er datamiljö för att säkerställa att ni får högsta möjliga driftnivå. Utrustningen har även en mycket hög säkerhet och vi har lyckats att konvertera samtliga kunder som har vänt sig till oss med sina ISDNväxlar inklusive all dess funktionalitet i sin helhet. Vi framhäver detta då det kommit till vår kännedom att en del andra leverantörer inte lyckats med denna uppgift.

Vi säljer alltid utrustningen till er till ett attraktivt pris konfigurerad och klar för användning. Vi anser att detta ger slutkunden lägsta möjliga kostnad till skillnad mot aktörer som hyr eller leasar ut liknande utrustning.

patton