Kundcase

The wine room

Webbplatsen är byggd i wordpress och fokus är på att göra det enkelt för besökaren att hitta vin som passar det till det aktuella tillfället och maträtten. Kika gärna in på sidan och låt dig frestas.

Västerås Jobb

QuickNet har i samarbete med Västerås Tidning utvecklat Västerås nya jobbsite. Här möts arbetsgivare och arbetssökande. Arbetsgivaren presenterar sitt företag och de lediga jobb som behöver tillsättas, arbetssökande kan surfa runt bland dessa för att hitta jobb med nya utmaningar. Webbplatsen är också fylld med tips och värdefull information kring jobbsökning. Välkommen att kika in på hemsidan.

 

SynerLeap

SynerLeap – ABBs egen groddverkstad för teknikföretag – valde QuickNet som leverantör av hemsidan. Här har vi i samråd med SynerLeap lyft fram fördelarna med att vara medlem i SynerLeap för att kunna få hjälp och stöd från ABBs erfarna experter inom teknik, marknadsföring och organisation. Besök hemsidan här.

Aros Bygg och Förvaltning

Aros Bygg och Förvaltning behövde en hemsida som tydligare lyfte fram deras tjänster, arbetsområden och kompetenser. De lade även stor vikt vid att lyfta fram de mjuka värdena som kunnig personal, långsiktighet och att alltid leverera högsta kvalitet till kunden. Hemsidan skapades med mjuka färger, informativ och

Guldstänk

Årets stora guld och glitterfest för näringslivet i Västerås. Vi på QuickNet tycker att det är jättekul att vi fått äran att presentera de nominerade kandidaterna och ge hemsidan guldglans. Ta gärna en titt på hemsidan, galleriet är fullt av vimmelbilder och nomineringarna till årets gala finns redan utlagda.

KIA Björkmans bil

När Björkmans Bil slog upp portarna till sin helt nya bilhall på Erikslund så var det QuickNet Webbyrå som skapat hemsidan.

Fokus för hemsidan är informera om Kia och att locka köparna till den nya anläggningen för provkörning av bilarna.

Västeråsbaden

En hemsida som lockar till simning, plask och lek, enkel att hitta på och informativ. Västeråsbaden är en samlingssida för Lögarängsbadet och Kristiansborgsbadet. Det ska vara enkelt för besökaren att hitta t ex öppettider för baden och spaavdelningarna, priser och info kring simundervisning.

Deva Mecaneyes

Deva Mecaneyes är ett företag med spetskompetens inom produktutveckling och produktionsutveckling riktat mot ledande industribolag i Mälardalen och Dalarna. QuickNet fick förtroendet att skapa deras hemsida vilket vi är enormt stolta för.