Rankingrapport

Övervaka er ranking på Google

Med tanke på hur viktig trafiken från Google är så är det viktigt att hålla koll på hur din webbplats rankar på viktiga sökord. Google ändrar regelbundet i algoritmen som beräknar din hemsidas position i sökresultatet vilket gör att det tar mycket tid om man manuellt ska hålla koll på placeringen. För att snabbt kunna reagera på ändringar är det bra att ha en tjänst som automatiskt övervakar er ranking.

Med vår tjänst rankingrapport övervakas er hemsidas position i sökresultatet på Google för upp till 1000 olika sökbegrepp.  En gång per vecka skickas sedan en rapport till er som innehåller aktuell position och eventuell förändring från föregående vecka. Det senare för att enkelt och snabbt kunna se om rankingen blivit bättre eller sämre. Vid större förändringar i resultatet skickas en mailavisering direkt när den upptäcks.

Pris:  80 kronor per månad

Testa kostnadsfritt!

Kampanj fram till 30/6

Just nu erbjuder vi en kostnadsfri rankingrapport där du får veta nuläget för din webbplats ranking. Fyll i vilken webbplats det gäller och förslag på sökord som du vill att vi analyserar. Vi kommer även komplettera rapporten med ord som vi tycker är relevanta för din verksamhet. Vi skickar sedan en rankingrapport till dig via e-post.

Kampanjen gäller en gång per webbplats och vid ett tillfälle.

UppgifterSökord *

* = Obligatorisk uppgift