Rankingrapport

Övervaka er ranking på Google

Med tanke på hur viktig trafiken från Google är så är det viktigt att hålla koll på hur din webbplats rankar på viktiga sökord. Google ändrar regelbundet i algoritmen som beräknar din hemsidas position i sökresultatet vilket gör att det tar mycket tid om man manuellt ska hålla koll på placeringen. För att snabbt kunna reagera på ändringar är det bra att ha en tjänst som automatiskt övervakar er ranking.

Med vår tjänst rankingrapport övervakas er hemsidas position i sökresultatet på Google för upp till 100 olika sökbegrepp.  En gång per vecka skickas sedan en rapport till er som innehåller aktuell position och eventuell förändring från föregående vecka. Det senare för att enkelt och snabbt kunna se om rankingen blivit bättre eller sämre. Vid större förändringar i resultatet skickas en mailavisering direkt när den upptäcks.

Pris:  80 kronor per månad

Kontakta oss för mer information om rankingrapporten

Är du intresserad av att få hjälp med en rankingrapport för din webbplats så fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på webbyra@quicknet.se eller 021-3380040. Skriv gärna med vilken webbplats det gäller så kan vi göra en första kontroll innan vi kontaktar dig. Vi träffar dig gärna på vårt kontor i Västerås eller besöker dig för att berätta mer om rankingrapporten, sökmotoroptimering och våra andra tjänster.

KunduppgifterMeddelande *

* = Obligatorisk uppgift