Driftinfo

Just nu har vi en driftstörning som drabbar Välljärnsgatan 306 – 484 i Västerås. Kunder kan använda sina tjänster med begränsad funktion. Felavhjälpande åtgärder pågår av Fibra men kommer dröja pga. att fiber måste dras igen.

SSL Certifikat

Genom att ha ett SSL-Certifikat installerat för din webbplats krypteras trafiken mellan era besökares webbläsare och år webbserver. Det blir då omöjligt för obehöriga att avlyssna trafiken. Du kan se om en hemsida använder SSL genom att det står https:// istället för http:// före domännamnet i webbläsarens adressfält. I vissa webbläsare visas även ett hänglås eller texten säker.

Fördelar med att använda SSL på din webbplats:

  • Obehöriga kan inte avlyssna trafiken
  • Din webbplats rankas bättre på Google
  • Dina besökare slipper varningar. I samband med att Google släppte version 68 av sin webbläsare Google Chrome i juli 2018 visas annars en varning om att webbsidan inte är säker

Det kan upplevas som lite osäkert att besöka hemsidor som inte har säkerställt trafiken på sin hemsida via SSL Certifikat. En hel del personer väljer nog då att inte fortsätta och surfa in på hemsidan efter att ha fått varningen.

Men så behöver det ju inte bli på din hemsida!

För att slippa problem finns nu SSL Certifikat som du kan teckna abonnemang på via QuickNet genom att fylla i formuläret nedan. Certifikatet kostar bara 33 kr ex moms per månad och vi gör allt det praktiska jobbet åt dig. Eftersom vi tar ansvaret för att SSL Certifikatet hanteras korrekt så måste din hemsida ligga på QuickNets webbhotell.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

KunduppgifterEventuellt meddelande