Delningsekonomin i Västerås

Med begrepp som Co-working, crowdfunding och Co-living samt bolag som Uber och Airbnb har även Västerås tagit steget in i delningsekonomin. Vi har här gjort en sammanställning av hur det just nu ser ut för prohejt och aktörer inom ämnet i Västerås.

Publicerad: 16 jul 2019 | Ämnen: , ,

Co-working, crowdfunding och Co-living i Västerås

Oftast sker detta via nischade digitala tjänster där Airbnb och Uber är de mest kända globala jättarna. För att få en mer greppbar nivå har jag studerat hur det ser ut för delningsekonomin här i Västerås och fann då att det finns en hel del intressanta lokala exempel gällande boende, transporter, kontorsplatser och finansiering.

Läs hela artikeln hos Västerås Tidning

Nära, trygg, personlig

Ord som ligger oss varmt om hjärtat. Ett företag med lokal support och service.

Relaterade artiklar